LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Högkvarteret

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 125:-

VECKA 51, 2017

Måndag
Krämig fläskfilépasta med lök och champinjoner serveras med färska pastaknyten fyllda med ricotta och spenat och toppas med riven Grana Padano
Smörbakad torskfilé med hjortron och pepparrotskräm, ångad grön sparris och kokt potatis

Tisdag
Baconlindad köttfärslimpa med svampsås, rostade grönsaker och potatishalvor
Ugnsstekt laxfilé med vitvinssås, potatishalvor som toppas med handskalade räkor

Onsdag
Rosastekt rostbiff med krämig potatisgratäng, rödvinssås och bakade grönsaker
Panerad och friterad torskfilé med dillmajonnäs, dillkockt potatis och citron

Torsdag
Oscars köttbullar i gräddsås med lingon, inlagd gurka och potatispuré
Vitvinspocherad sejfilé med bakade betor, sparris, fänkål och kapris Serveras med skirat smör och ångad potatis

Fredag
HK-Burgare Med senapsmajonnäs, picklad rödlök, baconkräm och pommes
Fiskgryta på vitvin, grädde, saffran och aioli
Toppas med handskalade räkor

Veckans Vegetariskt
Oumph med friterade potatishalvor, sweet chilisås och aioli

Stor sallad
Handskadade räkor, kokt ägg och avokado

Halloumiburgare
Senapsmajonnäs, picklad rödlök, grönsaksfräs och pommes

HK-burgare
gjord på svenskt hängmörat nötkött ( högrev och bringa) med senapsmajonnäs, picklad rödlök, baconkräm och pommes

Steak minut
Ryggbiff med tomatsallad, bearnaisesås och krispiga pommes

PRIS: 125:-
Inkl. smör, bröd, sallad, kaffe
Mat för avhämtning 125:-
Öppet: Mån-Tor 11:00-23:00 Fre 11:00-0:00
Lör 13:00-0:00 Sön 13:00-21:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.