LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Fastfood Thai

Thailändskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris

VECKA 25, 2018

MÅNDAG


1. KAENG PANENG GAI (mild)
Kycklingfilé kokosmjölk, panangcurry, citronblad, paprika, ris.

2. PAD PEED NUA (stark)
Biff med röd curry, bambuskott, citronblad, ris.

3. SATEY GAI (kycklingspett)
Marinerade kycklingspett, jordnötssås, sallad, ris.

4. PAD KHING (VEG)
Tofu, ingefära, bambuskott, lök, grönsaker, ris

TISDAG



1. KHEW TEUW GAI SAPP (stark)
Kycklingfilé med röd curry, kokosmjölk, majs, citronblad, ris.

2. PANENG NUA (stark)
Biff med panangcurry, kokosmjölk, paprika, citronblad, ris.

3. PAD MEE LUANG (VEG)
Wokade äggnudlar med grönsaker, purjolök


4. GAI PAD KHING, (mild)
Stekt kycklingfilé med ingefära, grönsaker, lök, bambuskott och ris


ONSDAG


1. KEANG PAD GAI (stark)
Kycklingfilé med röd curry, kokosmjölk, bambuskott, citronblad, söt basilika, ris.

2. TOM KHA GAI (mild smak)
Kycklinggryta med kokosmjölk, citrongräs, chilipasta, champinjoner, koriander, ris.

3. GAI PAD MEED MAMUNG
Stekt kycklingfilé med cashewnötter, paprika, ananas, minimajs, lök, sallad lök, ris.

4. KAENG PANENG (VEG)
Tofu, kokosmjölk, panengcurry, grönsaker, limeblad, ris.


TORSDAG


1. PAD KAPRAO GAI (stark)
Stekt kyckling med lök, chili, bambuskott,  stark basilika, ris.

2. KEANG MATSAMAN GAI (medium)
Kycklinggryta med massaman curry, potatis, kokosmjölk, morötter, gul lök, jordnötter, ris.

3. CHIANG MAI (VEG)
Wokade äggnudlar med tofu, röd curry, morötter, purjolök, koriander.


4. KAENG PANENG GAI (mild)
Kycklingfilé, kokosmjölk, panengcurry, limeblad, paprika, ris.


FREDAG


1. KAENG KARII GAI (medium)
Kycklinggryta med indisk curry, kokosmjölk, grönsaker, gul lök, ris.

2. SATEY GAI (kycklingspett, mild)
Marinerade kycklingspett med jordnötssås, sallad, ris.

3. PAD THAI (VEG)
Risnudlar, pad thaisås, grönsaker, jordnötter


4. KAENG KHOW WAN GAI (medium)
Kycklingfilé med kokosmjölk, grön curry, aubergine, zucchini, citronblad, ris.

SÖNDAG


1. KAENG PANENG GAI (mild)
Kycklingfilé med kokosmjölk, panangcurry, citronblad, paprika, ris.

2. GAI PAD MEED MAMUNG
Stekt kycklingfilé med cashewnötter, paprika, ananas, minimajs, lök, sallad lök, ris.

3. CHIANG MAI (medium)
Wokade äggnudlar med kycklingfilé, röd curry, morötter, purjolök, ägg, koriander.

4. KAENG PAD (VEG)
Tofu, kokosmjölk, röd curry, bambuskott, grönsaker, limeblad, söt basilika, ris.
PRIS 78:-
Inkl. dryck (kl. 11:00-14:00)
Öppettider: Mån-fre 11:00-20:00 Sön 12:00-20:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.