LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Sofiehof kök & bar

Svenskt, Franskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 105:-

VECKA 46, 2018

Måndag
Krämig lax pasta, toppas med pepparrot.
Kycklingrisotto med sparris och ugnsbakade tomater

Tisdag
Yoghurt- och dillmarinerad kummel med kokt potatis, hummersås och haricots verts.
Fläskfilé gryta med kokt potatis

Onsdag
Panerad spätta med ugnsbakad potatis, kall gräslökssås och stekta rädisor.
Marinerade Lammlägg med potatispuré, rödvinssås och smörbakade morötter.

Torsdag
Fisksoppa eller kantarellsoppa, nybakat bröd, pannkakor sylt och grädde.
Från köket.
Nattbakad fläsksida, rårörda lingon med gräddsås och potatisbakelse.

Fredag
Smörbakad kolja med potatisstomp, vitvinssås och gröna ärter.
Kalvfärslimpa med kokt potatis salvia sås och smörstekta champinjoner.

Veckans Vegetariska
Vegetariskpaj med champinjoner broccoli och Västerbottenost.
Serveras med en tomat och basilika sallad.
PRIS: 105:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Kakbuffé
Mat för avhämtning 83:-
Öppet: Mån-Tor 11:30-23:00 Fre 11:30-2:00
Lör 17:00-2:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.