LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Sofiehof kök & bar

Svenskt, Franskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 105:-

VECKA 33, 2018

Måndag
Kycklingpasta med paprika, svamp och riven ost.
Havets Wallenbergare med gröna ärtor och kantarellsås.

Tisdag
Skånsk kalops med rödbetor.
Panerad spätta med svamp-pytt och hollandaisesås.

Onsdag
Kalvfärsbiff med salvia- och citron, tomatsås och parmesanpotatis.
Stekt strömming med potatismos, brynt smör och lingon.

Torsdag
Soppbuffé-
Fisksoppa med aioli eller Sparrissoppa med knaperstekt bacon.
Nybakat bröd och hallonpaj med lättvispad grädde.
Från Köket-
Kyckling med rödvinssås, blomkål och potatisgratäng.

Fredag
Kryddstekt fläskfilé med vildris, ingefärsmorötter och Philadelphia-sås.
Kokt torsk med grön ärtpuré och stekt bacon.

Veckans vegetariska

Morotsbiffar. med rostade pumpakärnor, kantarellsås och romanesco.
PRIS: 105:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Kakbuffé
Mat för avhämtning 83:-
Öppet: Mån-Tor 11:30-23:00 Fre 11:30-2:00
Lör 17:00-2:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.