LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Sofiehof kök & bar

Svenskt, Franskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 105:-

VECKA 08, 2019

Måndag
Cornflakes panerad kummel med lime/kapris sås, ugnsbakad potatis.
Kalvfärslimpa med mild Dijonsås, kokt potatis och svartvinbärsgelé.

Tisdag
Stekt kycklingfilé med rosépepparsås och grönsaks ris.
Smörbakad torsk med kokt potatis, skaldjurssås och haricots verts.

Onsdag
Dillbakad kolja med pepparrotssås, potatismos och sockerärter.
Nattbakad fläskkarré med stekt potatis, gräddsås och rårörda lingon.

Torsdag
Fisksoppa eller spenatsoppa, nybakat bröd, pannkakor med sylt och grädde.
Från köket.
Pulled pork med bakpotatis, toppas med creme fraiche och picklad rödlök.

Fredag
Högrevsgryta med kokt potatis.
Stekt lax med potatisstomp, vitvinssås och blomkål.

Veckans vegetariska.
Västerbotten paj med broccoli och svamp, serveras med en fräsch sallad som toppas med ägghalvor.
Dagens lunch 110:-
inklusive salladsbuffé, vatten, kaffe/te och kakbuffé
Serveras med ndag – fredag kl. 11:30 – 14:00
PRIS: 105:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Kakbuffé
Mat för avhämtning 83:-
Öppet: Mån-Tor 11:30-23:00 Fre 11:30-2:00
Lör 17:00-2:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.