LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Sofiehof kök & bar

Svenskt, Franskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 105:-

VECKA 04, 2017

Måndag
Långkokt kalvhögrev med citronsås, persiljerot, morötter samt parmesan- och potatisstomp.
Ugnsbakad torsk med tomatsås, soltorkad tomat, rödlök, bacon samt parmesan- och potatisstomp.

Tisdag
Pestostekt kycklingfilé med tomatrisotto, rostade pinjenötter, parmachips och salviasky.
Pocherad kummelfilé med vitvinssås, musslor, räkor och örtslungad potatis.

Onsdag
Kålpudding med gräddsås, lingon och persiljeslungad ekologisk potatis.
Laxfilé med räk- och romsås, bakad purjolök, citron samt hasselbackspotatis.

Torsdag
Soppbuffé med ärtsoppa, fisk-och skaldjurssoppa, pannkakor och björnbärsgrädde.
Rödvinsbräserad oxkind med rostade morötter, karamelliserad pärllök, rödvinssås och bagarpotatis.

Fredag
Kalvschnitzel med champinjonsås, haricorts verts och pommes frites.
Dill- och citronbakad lax med hollandaisesås, morot och dillslungad ekologisk potatis.

Veckans vegetariska
Rostad pumpasoppa med chevrécreme och pumpafrön
PRIS: 105:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Kakbuffé
Mat för avhämtning 83:-
Öppet: Mån-Tor 11:30-23:00 Fre 11:30-2:00
Lör 17:00-2:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.