LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Sofiehof kök & bar

Svenskt, Franskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 105:-

VECKA 21, 2018

Måndag
Pasta Carbonara med riven parmesanost och svartpeppar.
Stekt kummel med skaldjurssås och brynt svamp.

Tisdag
Pannbiff med lök och lingon.
Ugnsbakad sejfilé med rostad paprikacrème, fänkål och potatispuré.

Onsdag
Nötstek med mild gorgonzolasås, morötter och hasselbackspotatis.
Kokt torsk med ägg- och persiljesås.

Torsdag
Soppbuffé:
Kött- och grönsakssoppa eller Fisksoppa med aioli.
Nybakat bröd och Hallonpaj med lättvispad grädde.
Från köket:
Helgrillad kotlettrad med kantarellsås och färskpotatis.

Fredag
Örtmarinerat kycklingbröst, potatissallad med grillade grönsaker och färskostdip.
Pankostekt fisk med ratatouille och örtaioli.

Veckans vegetariska
Fylld zucchini med valnötter- och cheddarost, rostad paprikacrème och grillad fänkål
PRIS: 105:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Kakbuffé
Mat för avhämtning 83:-
Öppet: Mån-Tor 11:30-23:00 Fre 11:30-2:00
Lör 17:00-2:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.