LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Sofiehof kök & bar

Svenskt, Franskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 105:-

VECKA 13, 2017

Måndag
Nötstek med gräddsås, persiljeslungade morötter, ärter, gelé och potatisstomp.
Laxfilé med dillkryddad kräftsås, västerbottenost, bakad blomkål och potatisstomp.

Tisdag
Persiljestekt kycklingfilé med tomatrisotto, bacon samt oliv- och parmesansky.
Rimmad torsk med rödvinssås, champinjoner, haricots verts, parmachips och potatispuré.

Onsdag
Grönpepparbiff med dragongräddsås, picklade grönsaker, lingon och pressad potatis.
Ugnsbakad koljafilé med vaxbönor, ärtskott, rädisor, räksås och dillslungad potatis.

Torsdag
Soppbuffé med ärtsoppa, fisk-och skaldjurssoppa, pannkakor och björnbärsgrädde.
Ugnsbakad färsk oxbringa, smörbakad pärllök, rödvinssås och potatisgratäng.

Fredag
Hamburgare på grovmalen högrev med bbq- dressing, stekt lök, tomat, sallad, cheddarost och pommes frites.
Ugnsbakad Laxfilé med fetaost, soltorkad tomat, basilikasås samt oliv- och potatisstomp.

Veckans vegetariska

Lasagne
PRIS: 105:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Kakbuffé
Mat för avhämtning 83:-
Öppet: Mån-Tor 11:30-23:00 Fre 11:30-2:00
Lör 17:00-2:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.