LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Sofiehof kök & bar

Svenskt, Franskt

Lunchmeny

11:30 - 14:00

Pris 105:-

VECKA 21, 2019

Måndag
Sejfilé bakad med soltorkade tomater, kokt potatis och vitvinssås.
Pasta bolognese.

Tisdag
Torsk Grenoble med betor, kapris, potatismos och brynt smör.
Flankstek med chimichurri och rostade rotgrönsaker.

Onsdag
Pocherad kummel med hummersås och örtslungad potatis.
Asiatisk kyckling med ris.

Torsdag
Fisk och skaldjurssoppa, Broccolisoppa. Serveras nybakt bröd och paj med grädde.
Kålpudding med gräddsås och kokt potatis.

Fredag
Örtbakad kolja med ärtpuré och bakad selleri.
Långbakad högrev med ruccola, karamelliserad purjolök och kokt potatis.

Veckans vegetariska från köket.
Svamprisotto.
Lunchbuffé
110 SEK = 100 SEK med special guest kort
inklusive salladsbuffé, vatten, kaffe/te och kakbuffé
Serveras måndag – fredag kl. 11:30 – 14:00
PRIS: 105:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Kakbuffé
Mat för avhämtning 83:-
Öppet: Mån-Tor 11:30-23:00 Fre 11:30-2:00
Lör 17:00-2:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.