LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Vietnam Garden

Lunchmeny

11:00 - 14:30

Pris 95:-

VECKA 03, 2019

Måndag
1. Pho - vietnamesisk nudelsoppa med märgbenbuljong, serveras med koriander, eko-böngroddar och vårlök. Välj mellan: *Entrecôte eller *Kycklingfilé
2. Färska vårrullar. Välj mellan: *Räkor *Kycklingfilé eller *Tofu
3. Kycklingfilé wokad med färska grönsaker. Serveras med ris.
4. Grillad fläskkarré med citrongräs, serveras med risnudlar, sallad och fisksås.
5. VEG - Friterade vegetarisk vårrullar och wokade eko-tofu, serveras med risnudlar, sallad och soja.
6. TRE SMÅ RÄTTER
NR 3-4-5

Tisdag
1) BUN BO HUE - Traditionell soppa från Hue-regionen med biff och runda risnudlar, ekologiska böngroddar och örter. Toppad med koriander.
2) Färska vietnamesiska vårrullar. Välj mellan: *Kycklingfilé *Tofu eller *Räkor
3) Kycklinggryta med gul curry, kokosmjölk, gurkmeja och olika grönsaker. Serveras med ris, toppad med koriander och jordnötter.
4) Grillad entrecôte med citrongräs. Serveras med risnudlar, sallad och fisksås.
5) VEG - Wokad eko-tofu med färska grönsaker, serveras med ris.
6) TRE SMÅ RÄTTER:
NR 3 + NR 4 + 1 färsk vårrulle med räkor.

Onsdag
1. Glasnudelsoppa med hönsbuljong, kyckling, eko-böngroddar, pak choi och toppad med koriander.
2. Färska vietnamesiska vårrullar. Välj mellan: *Räkor *Kycklingfilé *Tofu
3. Wokad kycklingfilé med ingefära och gul lök, serveras med ris.
4. Wokad entrecôte med citrongräs. Serveras med risnudlar, sallad och fisksås.
5. Vegetarisk - Eko-tofu wokad med citrongräs, serveras med risnudlar, sallad och sojasås.
6. Tre Små Rätter
Nr 2 + Nr 3 + Nr 4

Torsdag
1. Pho - Risnudelsoppa med märgbenbuljong, serveras med eko-böngroddar, koriander och vårlök. Välj mellan: *Entrecôte eller *Kycklingfilé
2. Friterade vietnamesiska vårrullar, serveras med risnudlar, sallad och fisksås.
3. Wokad entrecôte med färska grönsaker. Serveras med ris.
4. Wokad kyckling med citrongräs, serveras med risnudlar, sallad och fisksås.
5. VEG - Wokad eko-tofu med citrongräs, med friterad vegetarisk vårrullar. Serveras med risnudlar, sallad och fisksås.
6. TRE SMÅ RÄTTER
Nr 3+4+5

Fredag
1. Mien ga - Glasnudelsoppa med hönsbuljong, kycklingfilé eko-böngroddar, pak choi och vårlök.
2. Färska vietnamesiska vårrullar, välj mellan: räkor, kyckling eller tofu
3. Kycklinggryta med rödcurry, kokosmjölk, olika grönsaker och bambuskott. Med ris.
4. Grillad fläskkarré med citrongräs, serveras med ris.
5. VEG - Wokad eko-tofu med citrongräs, serveras med risnudlar, sallad och sojasås.
6. TRE SMÅ RÄTTER
Nr 2+3+4
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Mat för avhämtning 90:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-22:00 Lör 12:00-22:00
Sön 12:00-22:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.