LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

1 Rum & Kök

Svenskt

A la carte
FÖRRÄTT

CREAM CHEESE
Krämig färskost med vitlöksbröd och kalamataoliver
49:-

HUMMERSOPPA
Hummersoppa med kräftstjärtar & vitlöksbröd
74:-

BRUSCHETTA
Bruschetta på surdegsbröd med tomat & basilika
59:-


FÖR DE SMÅ

BIFF
Liten biff med bearnaisesås & potatisgratäng
98:-

PANNKAKA DELUXE
Pannkakor med glass & sylt
79:-

SPAGHETTI BOLOGNESE
Spagetti med köttfärssås
69:-


DESSERT

TARTUFO
Citronglass med en kärna av limoncellolikör
59:-

1:ANS KLASSISKA
CHEESECAKE
Vitchokladcheesecake med färska bär
69:-

NUTELLA VÅFFLA
Våffla med glass & nutellacreme
74:-


VARMRÄTT

KYCKLINGFILÉ
Kycklingfilé med rödvinssky, vitlökskräm & rostad potatis
169:-

KÖKETS REKOMMENDATION
RÖDING
Röding med dillbrynt smör och palsternacks-och potatispuré. Toppas med friterad svartrot.
239kr

OXFILÉ
Filé mignon med rödvinssky, grön sparris & potatisgratäng
249:-

PLANKSTEK
På ryggbiff/oxfilé med bearnaisesås
189:-/249:-

LAMMRACKS
Vitlöks- och rosmarinmarinerade lammracks med madeirasky
198:-

RYGGBIFF
Barbecuemarinerad ryggbiff med whiskeysås & potatisgratäng
189:-

PASTA MED OXFILÉ
Oxfilé & kantareller i cognac-grönpepparsås, serveras med pappardellepasta
149:-

PASTA MED SKALDJUR
Spaghetti med skaldjur, vitlök & persilja
149:-

CEASARSALLAD
Romansallad, kycklingfilé, bacon & krutonger
129:-

SALLAD MED HAVETS LÄCKERHETER
Scampi, kräftstjärtar & hummerkräm
139:-

VEGETARISK HAMBURGARE
Halloumi-burgare med soltorkade tomater & klyftpotatis
98:-



GLUTEN OCH/ELLER LAKTOS?
Vi har alternativ för dig som är gluten och/eller laktos intolerant.

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.