LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kockens Hörna

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 15:00

Pris 90:-

VECKA 42, 2018

Måndag
Dagens kött: Grekisk färsbiff med fetaost, soltorkade tomater samt purjolökspotatis och timjansmaksatt rödvinsås
Dagens fisk: Sprödbakad spättafilé serveras med potatismos samt klassisk dansk remouladsås
Låg kalori: Oxbringa serveras med rotmos samt honung och pepparrotskräm
Dagens pasta: Pasta Bombay med kyckling, paprika, purjolök, curry, samt bacon
Dagens vegetarisk: Parmesan panerad aubergine serveras med jasminris och het tomatsås

Tisdag
Dagens kött: Knaperstekt sidfläsk med raggmunk och lingonsylt
Alternativ: löksås med kokt potatis eller bruna bönor
Dagens fisk: Dill och färskostgratinerad laxfilé serveras med smörslungad kokt potatis samt vitvinsås
Låg kalori: Wasabi och ingefärsbakad laxfilé serveras med kokt potatis & granatäpple med mangosalsa
Dagens pasta: Spagetti Carbonara toppas med riven parmesan
Dagens vegetarisk: Wokade äggnudlar med vattenkastanjer, minimajs, paprika samt blomkål

Onsdag
Dagens kött: Teryaki och bbq glaserad fläskfilé serveras med amerikansk potatisgratäng samt bearnaisesås
Dagens fisk: Havets Wallenbergare serveras med potatismos och husets Skagenröra
Låg kalori: Kummelfilé med frasigt täcke smaksatt med lime, dragon och persilja serveras med ljummen bulgur och korianderkräm
Dagens pasta: Pasta med strimlad fläskfilé, lök, rödvin, grädde, zucchini, grönpeppar samt paprika
Dagens vegetarisk: Grönsaksbiffar serveras med en krämig svamprisotto
Dagens burgare: Högrevsburgare med briochebröd, cheddarost samt friterade lökringar och pommes frites

Torsdag
Sopp buffé: Ärtsoppa, gulaschsoppa och fisksoppa med aioli serveras med pannkakor, sylt, glass och grädde j
Dagens kött: Oxjärpar serveras med potatismos, gräddsås, lingon och saltgurka
Dagens fisk: Pocherad torskfilé serveras med kokt potatis samt ägg & persiljesås
Låg kalori: Vitvinspocherad torskfilé serveras med kokt potatis samt rostade rotfrukter och basilika & parmesankräm
Dagens pasta: Lasagne al Forno med het tomatsås toppas med riven parmesan
Dagens vegetariska: Halloumiburgare serveras med friterad sötpotatis samt tillbehör

Fredag
Dagens kött: Klassisk panerad schnitzel serveras med ugnsrostade Potatis samt kapris, ansjovis och skysås
Dagens fisk: Pocherad koljafilé toppas med vitlöksmarinerade räkor, kräftstjärtar samt kokt potatis och dill och vitvinsås
Låg kalori: Pocherad koljafilé toppas med vitlöksmarinerade räkor, kräftstjärtar samt grönsaksbulgur och crème fraiche
Pasta: Husets pasta
Veckans vegetarisk: Husets vegetarisk
Fredagsmys

Kockens hörna serverar alltid
Ceasarsallad, korv stroganoff och olika extra rätter varje dag, går även att mixa sin egen salladstallrik.
Salladsbuffé, kaffe och glassbuffé ingår till alla rätter.
PRIS: 90:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, glassbuffé
10st lunchkuponger 810:-
Mat för avhämtning 90:-
Öppet: Mån-Fre 10:30-15:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.