LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Banque Bistro & Bar

Svenskt, Franskt

Lunchmeny

11:30 - 15:00

Pris 109:-

VECKA 13, 2017

Måndag
Kycklinglårfilé i röd curry med äppelchutney och rostade jordnötter.
Ugnsbakad laxfilé med riven pepparrot, rotselleri, kräftstjärtar och brynt smör.

Tisdag
Viltskavsgryta med skogssvamp, potatispuré och rårörda lingon.
Sejfilé med Sandefjordsås, potatispuré och bakad fänkål.

Onsdag
Nattbakad fläskytterfilé med rostad sötpotatis, gräddsås och syrad lök.
Panerad koljafilé med dillkokt morot och kräftmajonnäs.

Torsdag
Kryddig biffstroganoff med rostad paprika och vispad cremé fraiche.
Torskfilé med broccolikräm, rostad broccoli, gröna bönor och rostade hasselnötter.

Fredag
Lövbiff med pepparrot, bakad äggula, rödvinssky och rostad potatis.
Ångad långafilé med blomkålskräm, rostad potatis, savoykål, smulad fetaost och syrad lök.

Lördag
Bräserad oxkind med picklad morot, potatispuré och rödvinssky.
Halstrad röding med dillkokt potatis, citronsmörsås och mjukbakad lök.

Söndag
Brunch.

Veckans sallad : Matvetesallad med kräftstjärtar och citruskräm.
Veckans vegetariska: Savoykål med grillad polentakaka och äppeltzatziki.
PRIS: 109:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te,kaka
Söndagsbrunch 12.00-16.00
Öppet: Mån 10:00-19:00 Tis 10:00-22:00
Ons-Tor 10:00-23:00 Fre-Lör 10:00-1:00
Sön 12:00-16:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.