LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang Cypern AB

Svenskt, Grekiskt

Lunchmeny

10:00 - 14:30

Pris 95:-

VECKA 33, 2017

Måndag
Wienerschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor, citron och rostad kulpotatis
Pasta penne med kycklingfilé, zucchini, körsbärs tomater, pestosås, riven ost, pinjenötter och ruccola
Grillad svärdfisk med salsa verde, rostade körsbärs tomater och ris
VEG - Pasta penne med zucchini, körsbärs tomater, pestosås, pinjenötter, getost och ruccola

Tisdag
Mozzarella och tomat fylld kycklingfilé med basilikasås och grönsaksris
Rimmad stekt fläsk med raggmunk, löksås och lingonsylt
Ugnsbakad lax med räkhollandaise, broccoli och dillstuvad kokt potatis
VEG - Raggmunk med stekta grönsaker, grillad halloumi, tzatziki och lingonsylt

Onsdag

Biffstroganoff med ris,salt gurka, gräddfil och hackad persilja
Yoghurt och vitlöksmarinerad kycklingfilé med myntatzatziki och rostad klyftpotatis
Panerad rödspätta med remouladsås, citron, broccoli och pommes frites
VEG - Grönsaks fyllda vårrullar med ris, sweet chili, soya, guacamole och sesamfrön

Torsdag
Wallenbergare med gräddsås, potatismos, gröna ärtor och lingonsylt
Tagliatelle pasta med kycklingfilé i krämig romescosås, rivenost och ruccola
tomat och fetaöverbakad pangsius med hummersås och potatispuré
VEG - Tagliatelle pasta med champinjoner, krämig romescosås, rivenost och ruccola

Fredag
Grillad steak med rödvinssås, bearnaise, tomatsallad och pommes frites
Kycklingfilé på spett med tomatsås, tzatziki, pitabröd och rostad klyftpotatis
Fisk och skaldjursgryta med kokt potatis och creme fraiche, krutonger
VEG - Fetaostbiffar med tomatsås, tzatziki, pitabröd och rostad klyftpotatis
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Mat för avhämtning 86:-
Studentpris: 85:-
Öppet: Mån-Tor 10:00-23:00 Fre 10:00-0:00
Lör 16:00-0:00 Sön 16:00-22:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.