LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang Cypern AB

Svenskt, Grekiskt

Lunchmeny

10:00 - 14:30

Pris 99:-

VECKA 42, 2018

Måndag
Kalv wienerschnitzel med rödvinsås, gröna ärtor, citron & rostad kulpotatis
Italiensk jägarkycklinggryta med rödvin, tomat, bacon, champinjoner, potatispuré & mascarpone creme
Vinpocherad koljafilé med äggsås, friterad persilja, kokt potatis & räkor
Rotselleri schnitzel med rödvinsås, gröna ärtor, citorn & rostad kulpotatis


Tisdag
Pannbiff med dijonsås, ölkokt lök, saltgurka, stekt ägg & rostad potatis
Stekt rimmat sidfläsk, raggmunk, rårörda lingon, persilje och silverlöksallad
Fetostöverbakad lax, picklade tomater, vitvinsås, puré på morot, brynt smör, miso, ingefära
Raggmunk, grillad halloumi, rostade grönsaker, tzatziki, rårörda lingon

Onsdag
Gulaschgryta på högrev, potatis, creme fraiche, picklad rödlök, krutonger
Penne pasta med kycklingfilé, dragonsås, broccoli, feta, portabella, pinjenötter
Stekt rödingfilé med äppelcidersås, krispig grönkål, blomkålspuré & örtslungad kokt potatis
Penne pasta, portabella, dragonsås, broccoli, fetaost & pinjenötter


Torsdag
Biff Wallenberg med gräddsås, potatispuré, gröna ärtor & rårörda lingon
Halloumi panerad kycklingfilé med paprikasås, champinjonris & machesallad
Fisk & skaldjursgryta med saffransaioli, fänkål, krutonger & potatis
Fetaost Croquette, rödbetor, grönkål & lingonsky


Fredag
Stek Minute med bearnaisesås, tomatsallad & pommes frites
Beschamel gratinerad köttfärsfylld aubergine, tomatsås, tzatziki & klyftpotatis
Panerad rödspätta med rökig räkmajonnäs, citron, broccoli & ris
Beschamelgratinerad grönsaks / fetaostfylld aubergine, tomatsås, tzatziki, klyftpotatis
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Mat för avhämtning 86:-
Studentpris: 89:-
Öppet: Mån-Tor 10:00-23:00 Fre 10:00-0:00
Lör 16:00-0:00 Sön 16:00-22:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.