LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang Cypern AB

Svenskt, Grekiskt

Lunchmeny

10:00 - 14:30

Pris 95:-

VECKA 16, 2018

Måndag
Peppargrillad fläsknoisette med pepparsås, haricots verts & pommes frites
Halloumigrillad kycklingfilé med paprikaröra, picklad rödkål & bulgursallad
Spättaroulader med spenat, kräftstjärtar, romsås, Västerbotten & potatispuré
Veg: Grillad halloumi med paprikaröra, picklad rödkål & bulgursallad

Tisdag
Papoutsaki (gratinerad äggplanta fylld med köttfärs & bechamelsås), tomatsås, sallad & rostad potatis
Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon
Rödingfilé med hummersås, sparris, räkor & potatispuré
Vegetariskt: Raggmunk med grillad halloumi, stekta grönsaker, tzatziki och rårörda lingon

Onsdag
Biffsallad med quinoa, äpple, gröna ärtor & citronyoghurt
Penne Pasta med kycklingfilé, ostronskivling, tryffelolja, grädde & riven parmesanost
Grillad svärdfisk med limedressing, rostad mandel, gurksallad & skaldjursris
Veg: Penne Pasta med ostronskivling, halloumi, tryffelolja, grädde & riven parmesanost

Torsdag
Biff Wallenberg med gräddsås, potatispuré, gröna ärtor och rårörda lingon
Mozzarella fylld & baconlindad kycklingfilé med basilikasås & grönsaksris
Stekt gösfilé med vitvinssås, rostade champinjoner, mandel & färskpotatis
Veg: Champinjonfyllda crêpes med grekisk sallad, rostad mandel & riven halloumi

Fredag
Steak Minute med tomatsallad, chilibearnaisesås & pommes frites
Ört & citron bakad kycklingfilé med aivar, gräddfil, hackad rödlök & röstipotatis
Ouzo & rödbetsgravad lax med fetaostcreme, citrno, calamares & rödbetsquinoa
Veg: Rödbetsbiffar med fetaostcreme, rostad mandel, blåbärsky & rödbetsquinoa
 
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Mat för avhämtning 86:-
Studentpris: 85:-
Öppet: Mån-Tor 10:00-23:00 Fre 10:00-0:00
Lör 16:00-0:00 Sön 16:00-22:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.