LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Råda Rum

Svenskt

A la carte
EN BRA BÖRJAN
Carpaccio med prästostcrisp, friterad persilja och vitlökskrutonger    95:-
Jordärtskocksoppa med friterad persilja och vitlökskrutong    95:-

LITE MATIGARE
Caesarsallad    139:-
Räksmörgås    139:-

FRÅN VARMKÖKET
Fiskgratäng med skaldjurssås, babyspenat, champinjoner och färska räkor    179:-
Råda Rums köttbullar i gräddsås med kokt potatis, rårörda lingon och persiljepicklad gurka    155:-
Schnitzel med rödvinssås, pommes frites och persiljesmör    175:-
Tortilla med vegetarisk Chili och tomatsalsa    155:-
Kökets val    145:-

ETT BRA AVSLUT
Bananasplit med Freddans maränger    89:-
Chokladfondant med kolasås och rostad vitchoklad    89:-
Kvällens hemgjorda chokladtryffel    25:-

FÖR VÅRA SMÅ OCH KÄRA
Hemgjorda pannkakor med sylt och grädde    59:-
Pasta Bolognese    59:-
Hamburgare med pommes och dressing    79:-


ALLTID PÅ RÅDA RUM
SOS - Husets sillar med klassiska tillbehör 125kr
Kvällens Husman 125kr
Klassisk Gårebergare med kokt potatis och örtsås 149kr
Köttbullar med gräddsås och rårörda lingon 145kr
Räksmörgås 129kr


VÅR I ORANGERIET
Våra kockar Bernardo och Fredrik har ett favoritrum i Råda Rum: orangeriet Ester.

I vårt vackra inglasade rum sitter du inomhus, men ändå med känslan av att vara mitt i vårgrönskan. Bernardo och Fredrik kommer att presentera favoriträtter från sina hemländer Brasilien och Korea under våren. Välkommen till vår i orangeriet!


Här är vårens temamiddagar:

17 mars Brasiliansk buffé

7 april Korea à la Fredrik

5 maj Vårmeny

Vi erbjuder utvalda drycker som förhöjer smakupplevelsen.
Boka bord på bokning@radarum.se
eller 031-338 21 00.

Middagen börjar kl 18.00.

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.