LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Melkerssons Mat & Event

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:30

Pris 80:-

VECKA 17, 2018

Måndag
Från Skog och Gård:
Kalops med ris och inlagda rödbetor
Från Havet:
Gremolatabakad sej med dillkokt potatis och räkor
Det Gröna:
Krämig pasta med getost och basilika samt rostade pumpafrön
Det Sunda:
Mixa din egen sallad och toppa med:
Ägg och Räkor eller Serranoskinka

Tisdag
Från Skog och Gård:
Oxfärsbiff fylld med prästost samt potatispuré och kalvsky
Från Havet:
Laxfärsbiff med limekräm och potatissallad
Det Gröna:
Potatisomelett med parmesan och oliver
Det Sunda:
Mixa din egen sallad och toppa med:
Ägg och Räkor eller Serranoskinka

Onsdag
Från Skog och Gård:
Grillad kyckling med rostad smålök och palsternacka samt brödstekt potatis
Från Havet:
Pocherad torsk med ägg- och kräftsås samt sockerärtssallad
Det Gröna:
Bakad blomkål med matvetesallad och rostade betor
Det Sunda:
Mixa din egen sallad och toppa med:
Ägg och Räkor eller Serranoskinka

Torsdag
Från Skog och Gård:
Schnitzel med ärtor och råstekt potatis samt rödvinssky
Från Havet:
Fiskspett med rostad paprikakräm och avorioris
Det Gröna:
Vegspett med paprikakräm och avorioris
Det Sunda:
Mixa din egen sallad och toppa med:
Ägg och Räkor eller Serranoskinka

Fredag
Från Skog och Gård:
Kalvstek med gelé, stekt potatis, broccoli och gräddsås
Från Havet:
Pepparrotsbakad torsk med smörsås och dillmarinerad potatis
Det Gröna:
Vegetarisk risotto med marinerad portabello och rucola
Det Sunda:
Mixa din egen sallad och toppa med:
Ägg och Räkor eller Serranoskinka
PRIS: 80:-
Inkl. smör, bröd, salladsbuffé
10 kort 800:- 11 gratis!
Mat för avhämtning 80:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:30

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.