LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Melkerssons Mat & Event

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 80:-

VECKA 51, 2018

Måndag
Från Skog och Gård:
Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor och vändstekt ägg
Från Havet:
Gräslöksbakad torsk med senapskräm och dillstuvad potatis
Det Gröna:
Ost och tomatfylld aubergine med bulgur och örtkräm
Det Sunda:
Mixa din egen sallad och toppa med
Ägg och Räkor eller Serranoskinka

Tisdag
Från Skog och Gård:
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Från Havet:
Rosépepparstekt lax med bakad morot och limesås
Det Gröna:
Chilirostad sötpotatis med bönröra och koriander
Det Sunda:
Mixa din egen sallad och toppa med
Ägg och Räkor eller Serranoskinka

Onsdag
Från Skog och Gård:
Gulasch på högrev med persiljedipp och ris
Från Havet:
Citronmarinerad kummel med räksallad samt potatis och palsternackspuré
Det Gröna:
Fritata med grönkål och prästost
Det Sunda:
Mixa din egen sallad och toppa med
Ägg och Räkor eller Serranoskinka

Torsdag
Från Skog och Gård:
Kryddig kyckling med tomat och chilisalsa samt nudlar
Från Havet:
Panerad torsk med kokt potatis och gräslökskräm
Det Gröna:
Vegetarisk lasagne toppad med fetaost
Det Sunda:
Mixa din egen sallad och toppa med
Ägg och Räkor eller Serranoskinka

Fredag
Från Skog och Gård:
Benfri kotlett med potatisgratäng, vitlöksbakad tomat och dragonsky
Från Havet:
Gratinerad kolja och fänkål, dillkokt potatis och aioli
Det Gröna:
Pasta med shiitake samt tomat och basilikasås
Det Sunda:
Mixa din egen sallad och toppa med
Ägg och Räkor eller Serranoskinka
PRIS: 80:-
Inkl. smör, bröd, salladsbuffé
10 kort 800:- 11 gratis!
Mat för avhämtning 80:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.