LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Viktoria Hotell & Konferens

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:00

Pris 99:-

VECKA 21, 2018

Måndag
Getost med varm potatissallad och balsamvinägersky
Majskyckling med soltorkad tomatsås och grönsaksris
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Sallad med fetaost, oliver, avokado, grillad persika och örtdressing


Tisdag
Zucchini- och fetaostbiffar med rostad potatis och tzatziki
Sej med kapris och rödbetor, serveras med vitvinssås och citronpotatis
Pasta bolognese med parmesan och rucola
Caesarsallad med kyckling och bacon

Onsdag
Falafel med myntayoghurt och ris
Färsbiff med rosmarinsky, potatisgratäng och rostade morötter
Teriyakikarré med wokad broccoli, sesamfrö och jasminris
Sallad med lufttorkad skinka, melon, mozzarella och basilikavinegrette


Torsdag
Lins- och kikärtsgryta med basmatiris
Ångad kolja med laxkojs, fänkål- och gurksallad, serveras med kokt potatis och vitvinssås
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor, sylt och grädde
Sallad med rostbiff, päron, rödlök, krutonger, krasse och ädelostdressing

Fredag
Pappardelle med grillade grönsaker och rostad tomatsås
Schweizerschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis
Fiskgryta med aioli och krutonger
Sallad med tonfisk, ägg, sardeller, haricots verts och senapsvinegrette


Veckans Tips och Fredagslyx!

Lyxa till det lite under veckan som kommer och boka Veckans Tips eller Fredagslyx.
Veckans tips kostar 195kr och beställs dagen innan, medan Fredagslyxen är en 3-rätters meny som beställs senast onsdagen innan. Den kostar 385kr.
Varmt välkomna med Er bokning!
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Mat för avhämtning 80:-
Frukost 06.30- 09.00 95:-
Öppet: Mån-Fre 6:30-13:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.