LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Viktoria Hotell & Konferens

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:00

Pris 99:-

VECKA 47, 2017

Måndag
Pepparstekt kycklingfilé med dragon- och senapssås,samt tagliatelle
Ostgratinerad falukorv med potatismos
Lins- och blomkålsgryta med ris
Sallad med fetaost, oliver och vitlöksyoghurt

Tisdag
Rödspättafilé med apelsinbräserad fänkål, hummersås och potatispuré
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Risotto med rostad pumpa och örter
Caesarsallad med kyckling och bacon

Onsdag
Nötfärsbiff med tre sorters lök, sky och klyftpotatis
Nasigoreng med räkor och chili crème
Kikärtsbiffar med couscous och myntayoghurt
Sallad med ost, skinka och ananas, samt Rhode Island

Torsdag
Ungsbakad torsk med rotselleri- och potatispuré, gröna ärtor och dillsky
Rödvins bräserat kycklinglår med rökt sidfläsk, champinjoner och pilaffris
Grönsaksfylld paprika med tomatsås
Sallad med pastrami, saltgurka och pepparrotscrème

Fredag
Kalvfärsjärpe med rostade rotsaker i dijon vinegrette och västerbotten crème
Ungersk gryta på fläskkarré, rökt chili och vitlök, samt bulgur
Tortellini med ricotta och spenat, vitlökstekta champinjoner och ostsås
Sallad med tonfisk, ägg och senapsdressing
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Mat för avhämtning 60:-
Frukost 06.30- 09.00 95:-
Öppet: Mån-Fre 6:30-13:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.