LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Viktoria Hotell & Konferens

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:00

Pris 99:-

VECKA 08, 2019

Måndag
Bondomelett serveras med grönärts och fetaostsallad samt äppelcidervinägrett.
Bouillabaisse serveras med aioli, potatis och surdegskrutonger.
Örtkryddad kotlettrad med rödvinssås samt broccoli serveras med potatis.
Sallad med fetaost, oliver, avokado, grillad persika och örtdressing.

Tisdag
Vegetarisk gulasch med vegobitar serveras med ris och grönsaker.
BBQ-bräserad kycklingklubba med krämig risoni och krispig rödkålssallad.
Oliv och sardellbakad sej med tomat och basilikasås samt potatismos .
Caesarsallad med kyckling och bacon

Onsdag
Keso och morotspannkakor med syrlig tomatsallad och crème fraiche.
Pannbiff med löksky, lingonsylt och kokt potatis.
Torsk med vitlök och citrondressing samt varma rotfrukter.
Sallad med lufttorkad skinka, melon, mozzarella och basilika vinägrett.

Torsdag
Zucchinigratäng med lins och spenatsallad
Ärtsoppa med pannkakor samt sylt och grädde.
Gremolatabakad kolja med citronslungade grönsaker samt limeyoghurt.
Sallad med rostbiff, päron, rödlök, krutonger och ädelostdressing

Fredag
Bourgogne på sojastrips, smålök och champinjoner med smörad rotselleripuré.
Pankopanerad fläsknoisette med chasseursås samt klyftpotatis.
Kycklingwok med grönsaker och sesamolja toppad med rostade sesamfrön.
Sallad med tonfisk, ägg, haricots verts och senapsvinägrett
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Mat för avhämtning 80:-
Frukost 06.30- 09.00 95:-
Öppet: Mån-Fre 6:30-13:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.