LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Viktoria Hotell & Konferens

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:00

Pris 99:-

VECKA 50, 2018

Måndag
Gratinerad zucchini med svamp, serveras med tomatsalsa och ris.
Frukostkorv med pepparrot och chiligrädde, serveras med kokt potatis.
Marinerad kycklingfilé med koriander och citron, serveras med ris och ångade grönsaker.
Sallad med fetaost, oliver, avokado, grillad persika och örtdressing.

Tisdag
Bondomelett serveras med persiljestuvade svartrötter.
Chipotleglacerad fläsksida med äppelsky och klyftpotatis.
Ostgratinerad kapkummel på spenatbädd, serveras med kokt potatis.
Caesarsallad med kyckling och bacon.

Onsdag
Grönsakscurry med sötpotatis och aubergine, serveras med ris.
Jerkkyckling med vitlöksbakade grönsaker, mangosalsa och potatis
Kummin- och prästostbakad sejfilé med purjolök och vitvinssås, serveras med kokt potatis.
Sallad med lufttorkad skinka, melon, mozzarella och basilika vinägrett.

Torsdag
Grönsaksbiff med tomatsås serveras med bönris.
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde.
Kycklingwok med grönsaker och sesamolja toppad med rostade sesamfrön.
Sallad med rostbiff, päron, rödlök, krutonger, krasse och ädelostdressing.

Fredag
Quornfilé med ärter serveras med currysås och ris.
Fläskgryta med rödvin, vitlök och soltorkad tomat, serveras med ris.
Kryddbakad lax med tzatziki och varm bulgursallad.
Sallad med tonfisk, ägg, haricots verts och senapsvinägrett

Hela vecka serveras dagens soppa, inkl. sallad, smör och bröd och kaffe godbit för 70kr
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Mat för avhämtning 80:-
Frukost 06.30- 09.00 95:-
Öppet: Mån-Fre 6:30-13:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.