LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Hotell Fars Hatt

Svenskt

A la Carte
Förrätter
Tunt skivat Ankbröst med Citrussallad och Fikonbalsamiko, 135:-
Rökgravad Najadlax med Rödbetsmousse, Babyspenat och Senaps Vinaigrette, 129:-
Klassisk Löjromstoast á la Fars Hatt, 175:-
Klassisk S.O.S, 135:-
Smör, Ost, Sill
Räk- och Kräftsallad med Nobisdressing, 125:-

Vegetarisk
Panerad och stekt Getost med Rödkål- och Äpplesallad samt friterad Sötpotatis, 165:-
Indisk Vegetarisk Currygryta med Basmatiris, Raita, Papadums och Mangochutney, 155:-

Lätta Rätter
Hattens Fisksoppa med Örtkryddat Vitlöksbröd, 155:- (som förrätt, 125:-)
Musselsmak, handskalade Räkor, Vitlöksbröd
Kallskänkans Räksmörgås med Löjrom och syltad Rödlök 185:-
Rågkaka, handskalade Räkor, Löjrom, Ägg, Citronmajonnäs
Hattens Hamburgare, 165:-
Ost, Bacon, Coleslaw, Lökringar, Bröd, Pommes Frites
Hattens Pytt i Panna med Ägg och Rödbetor, 165:-
Dagens Husmanskost, 125:-

Fisk
Bakad Rödtungafilé med Räkor, Champinjoner, Hummersås och Pommes Duchesse, 235:-
Pocherad Torskrygg med Smörsås, Räkor, hackat Ägg och kokt Potatis, 235:-
Halstrad Lax med Skagensås, Citron och kokt Potatis, 195:-

Kött
Klassisk Oxfilé på planka, 295:-
(Duchesse, Bearnaise, Baconrulle, Grilltomat)
Wienerschnitzel med gröna Ärtor, Citron, Kapris, Ansjovis och stekt Potatis, 199:-
Hjortytterfilé med Viltsås, Lingon och Mandelpanerade Potatiskroketter, 235:-
Vitlöksstek Caioli, 225:-
(Aioli, Champinjoner, Vitlökssmör, Provencale potatis)
Pasta med Oxfilé i Gorgonzolasås och hyvlad Parmesan, 199:-

Dessert
Glasscup á la Fars Hatt, 110:-
Kolapaj med Pecannötter och vispad Grädde, 115:-
Likörgratinerade Björnbär med Vaniljglass, 115:-
Ingefärskokta Päron med Kanelparfait och Kolakaka, 110:-
Hemlagad Tryffel, 65:-

Allergier: Tveka inte att fråga våra medarbetare om innehållet i våra olika rätter

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.