LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Bistro Napolyon AB

Franskt

Lunchmeny

11:30 - 15:00

Pris 138:-

VECKA 42, 2018

Måndag
Bakad lax, pumpa, grönkål, äpple, pepparsås
(Salmon, pumpkin, kale, apple, pepper sauce)

Tisdag
Sejfilé, blomkål, potatis, brynt smör, aubergine
(Setihe, cauliflower, potato, browned butter, aubergine)

Onsdag
Ångad flundra, sötpotatis, gräslök- och romcreme, broccoli
(Flounder, sweet potato, chives and roe creme, broccoli)

Torsdag
Fisk- och skaldjursgryta, räkor, tomat, fänkål, aioli
(Fish and shellfish stew, shrimps, tomato, fennel, aioli

Fredag
Krispig rödspätta, fransk potatissallad, kapris, rädisa, dijon, pepparrot
(Crispy plaice, French potato salad, capers, radish, dijon, horseradish)

Wallenbergare 155,-
Potatispuré, lingon, ärtor, brynt smör
(Veal pattie, potato pure, lingonberries, peas, browned butter)

Polenta- och tryffelpuré 145,-
Kronärtskocka, champinjon, tofu, morot, solrosfrö
(Polenta and tryffle pure, artichoke, mushroom, tofu, carrot, sunflower seeds)
PRIS: 138:-
Inkl. smör, surdegsbröd
Öppet: Mån-Tis 11:30-23:00 Ons-Fre 11:30-1:00
Lör 12:00-1:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.