LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Bistro Napolyon AB

Franskt

A la carte
Entrées
Franska ostron 105:-/3 st, 195:-/6 st
Champagnevinägrett, citron
Kalixlöjrom 195:-/30g, 275:-/60g
Rostad brioche, crème fraiche, rödlök
Betor & Chèvre 135:-
Rostade betor, honung, chèvrecrème, pinjenötter
Matjesill 145:-
Ängholmens matjesill, potatis, krasse, syltad rödlök
Anklever-terrine 195:-
Hjortron, sherry, äpple, råg
Charkuterier 175:- / 265:-
Ett urval av våra charkuterier

Poisson
Skrei torsk 265:-
Rödbeta, räkor, pepparrot, brynt smör
Moules mariniere med noilly prat 225:-
Vitt vin, grädde, vitlök, persilja
Stekt havsabborre 355:-
Hjärtmusslor, champagne buerre blanc, persiljerot

Viande
Råbiff av innanlår 245:-
Rödbeta, dragon, silverlök, pommes frites
Grillad entrecôte 355:-
Stekt svamp, tryffel, bordelaise sås, pommes frites
Bistroburgare 225:-
Ekrökt cheddar, rödlöksmarmelad, tryffelaioli, pommes frites
Fransk barbarieanka 295:-
Glaserat ankbröst, citruskokt rödkål, körsbär, cognacsky

TIPS;
Oxfilé Provencale (minst 2 pers) 375:-/pers
Haricots verts, tomat, vitlökssmör, rödvinssås



Desserts
Mousse au chocolat 115:-
Salt karamell, körsbär, kaffecrumble, lakritsrot
Banan och havre 135:-
Butterscotch banan, ljummen kaka, havreglass, havtorn
Sorbet de jour 55:-
Tryffel 59:-
Chokladtryffel
Ost 165:-

Franska ostar med marmelad och knäcke

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.