LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang Högdalstoppen

Svenskt, Sushi, Mellanöstern

Lunchmeny

10:00 - 14:00

Pris 90:-

VECKA 37, 2019

Måndag
Pannbiff med gräddsås, lingonsylt och stekt potatis
Panerad flundrafilé med örtmajonnäs, citron och kokt potatis
Kycklingfilé med jordnötssås, gurksallad och jasminris
Pasta med fläskfilé i krämig sås och riven ost
Vegetarisk: Grönsaksfyllda vårrullar med sötchilisås och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Stekt kapkummelfilé med stuvad spenat, citron och kokt potatis
Höstgryta på högrev med morot, lök, timjan och ris
Pasta med fläskfilé i krämig sås och riven ost
Vegetarisk: Raggmunk med hackad rödlök och gräddfil
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Onsdag
Mexikansk färsbiff med tacosås, vitlöksdressing och stekt potatis
Stekt alaskarygg med Skagenröra, citron och dillkokt potatis
Skivat fläsklägg med senapssås och rotmos
Pasta med fläskfilé i krämig sås och riven ost
Vegetarisk: Kibbe (couscous, grönsaker. ost) med vitlöksdressing
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Biff Stroganoff med gräddfil och jasminris
Stekt regnbågsfilé med skaldjurssås, ärter och kokt potatis
Pasta med fläskfilé i krämig sås och riven ost
Vegetarisk: Blomkålssoppa med krutong och pannkakor med sylt, grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Fredag
Helstekt biffrad med grönpepparsås och stekt potatis
Fiskgratäng med vittvin, ägg, örter och potatismos
Ugnsstekt falukorv med stuvade morötter och potatismos
Pasta med fläskfilé i krämig sås och riven ost
Vegetarisk: Fråga köket
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
PRIS: 90:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Dessert fredagar
Öppet: Mån-Fre 6:30-15:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.