LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang Högdalstoppen

Svenskt, Sushi, Mellanöstern

Lunchmeny

10:00 - 14:00

Pris 90:-

VECKA 43, 2019

Måndag
Biff Stroganoff med smetana och jasminris
Panerad koljafilé med Dansk remouladsås, citron och kokt potatis
Keftedes (järpar) med tomatsås och stekt potatis
Pasta med kycklingfilé i krämig pepparsås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Stekt aubergine med tomatsås och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Panerad Alaskafilé med skagenröra, citron och kokt potatis
Ugnsstekt kycklingfilé med mild ostsås och jasminris
Pasta med kycklingfilé i krämig pepparsås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Quornfilégryta med bönor, tomat och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Onsdag
Pljeskavica (färsbiff) med ajvar, gräddfil, rödlök och råstekt potatis
Pankopanerad sejfilé med sauce verte, citron och kokt potatis
Kåldolmar med skysås, lingonsylt och kokt potatis
Pasta med kycklingfilé i krämig pepparsås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Grönsakskorv med ajvar, gräddfil, rödlök och råstekt potatis
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Nötfärslimpa med baconsås och stekt potatis
Stekt fjällröding med sparrissås, citronklyfta och kokt potatis
Pasta med kycklingfilé i krämig pepparsås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Potatis och purjolökssoppa med pannkakor och sylt, grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Fredag
Fläskschnitzel med grönpepparsås och timjanstekt potatis
Fiskgratäng med hummersås, grönsaker och potatismos
Ugnsstekt fylld chorizo med het kryddig sås och potatismos
Pasta med kycklingfilé i krämig pepparsås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Fråga köket
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
PRIS: 90:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Dessert fredagar
Öppet: Mån-Fre 6:30-15:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.