LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Östergårds

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris Från 95:-

VECKA 17, 2018

Måndag
Kycklingburgare i brioche med chili/avokadodressing samt ugnsrostad klyftpotatis
Skaldjursgratinerad fiskfilé med kräftsås
och potatis puré toppas med dillmarinerade räkor
Pasta fusilli tricolore med
strimlad biff, rostad paprika, champinjoner, grädde, tomat
Veg: Getostgratinerade rödbetsbiffar med honungsrostade valnötter och fänkålstuvad potatis
Sallader

Tisdag
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Parmesanstekt koljafilé med räkröra, citron och grönsaks och tomatrisotto
Cheddargratinerad falukorv med gurkmix, senapssås och potatismos
Veg:västerbottenost paj med fetaostkräm samt mixsallad på rucola, bönor, lök och tomat
Sallader

Onsdag
Kokospanerad rödtungafilé med dansk remoulad och dillkokt potatis
Panerad kycklingschnitzel med krämig ostsås och rotfruktsgratäng
Kreolsk Jambalaya med fläskfilé, chorizo och rostade grönsaker toppas med chilimajonnäs
Veg.Grillad Halloumi med chilidressing, morotscoleslaw och potatis
Sallader

Torsdag
Cevapcici – kryddiga järpar med Ajvar Relish, rödlökshack och rostad kulpotatis
Vitvinspocherad spättafilé med champagnesås, pepparrotskräm och kokt potatis
Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Veg: Vegetarisk Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Sallader

Fredag
Fläskmedaljonger med madeirasås, grönsaker och potatis gratäng
Shrimp Burgers med Old Bay Mayo och pommes frites
Grekisk moussaka med nötfärs, auberginer och potatis toppas med fetasallad
Veg.Vegetarisk moussaka med linser, auberginer, feta och gurkyoghurt
Sallader

Veckans sallad
Kebab sallad:
grönsallad, fetaost, kebabskav, tomat, gurka, rödlök, marinerade svarta oliver, peperoni och dressing
PRIS fr: 105:-
Inkl. smör, bröd, sallad, kaffe, te
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.