LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

1 Göran Terrassen

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 14:00

Pris 89:-

VECKA 21, 2018

Måndag
Kött: Fläskfilé med svampsås och stekt potatis.
Husman: Nötchorizo med stekt potatis och chili-rödlökscréme
Fisk: Stekt hokifilé med kokt potatis och dillsås.
Veg: Pasta ratatouille med mozzarellaostsallad.

Tisdag
Kyckling: Cajunstekt kycklinginnerfilé med krossad potatis, majssalsa och picklescrème.
Husman: Gräddstuvad pytt i panna med äggula och rödbetor.
Fisk: Färskostöverbakad sejfilé med kokt potatis och sommarkålssallad.
Veg: Bönfylld bifftomat med salsa och matvetesallad.
Fisk: Gravad lax med dillstuvad potatis och citron (110 kr)

Onsdag
Kött: Fläsknoisette Black & White med ört stekt potatis.
Husman: Kebabgryta med myntayoghurt, peperoni och ris.
Fisk: Crème ninon med fisk och skaldjursterinne samt färsk potatis.
Veg: Broccoli och cocktailtomat fetaostpaj med sallad och rödlökschutney.
Tacobuffé.
Fisk: Gravad lax med dillstuvad potatis och citron (110 kr)

Torsdag
Kyckling: Wokad kycklingfilé med bambuskott, grönsaker och ris samt sojasås.
Husman: Spaghettigratäng med kyckling, fläskkött, grönsaker, tomat och grädde.
Fisk: Fiskgratäng med västerbottenost, räkor & champinjoner samt blomkålsstomp.
Veg: Linser och grönärtssoppa samt vaniljpannkaka med sylt och grädde.
Fisk: Gravad lax med dillstuvad potatis och citron (110 kr)
Två pannkakor bjuder vi på i dag, så länge det räcker!

Fredag
Husets hamburgare med tillbehör och klyftpotatis.
Husman: Pasta med rosépeppar strimlad biff, rostad fänkål, tomat, lök och grädde samt rucola och riven Grana Padano ost.
Fisk: Pankopanerad kolja med kall citronsås och färsk potatis.
Fisk: Gravad lax med dillstuvad potatis och citron (110 kr)
Veg: fylld savojkål med lök, grönsaker och svamp serveras med krämigpaprikasås.
PRIS: 89:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Lunchhäfte 10 luncher 790:-
Mat för avhämtning 89:-
Öppet: Mån-Fre 10:30-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.