LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Harrys Göteborg

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:00

Pris 110:-

VECKA 04, 2018

Måndag
Helstekt kotlettrad med tzatziki, rostad potatis, oliver och fetaost.
Ångad rödtungafilé med brynt soyasmör, potatispuré och wasabi.
Rödbetsgateaux med smulad getost och dressad sallad. (veg)

Tisdag
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis alt raggmunk och lingon.
Havets Wallenbergare med hummersås, curry och potatispuré.
Friterade risbollar ”Asian style”. (veg)

Onsdag
Husets kåldolme med gräddsås, lingon och potatispuré.
Ugnsbakad koljafilé med hackat ägg, räkor, vitvinssås och potatisekrasé.
Bakad sötpotatis med tryffelmajonnäs, tomat och örter. (veg)

Torsdag
Vinbräserad kycklingfilé med svamprisotto och smörad tryffelbuljong.
Friterad sejfilé med tartarsås och rostad potatis.
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde. (veg)

Fredag
Nattbakad oxkind med rödvinssås och rotsaksstomp.
Rödspättafilé med sparris- och lökragu, potatiskrokett och musselsås.
Svart risotto med ricotta och friterad purjolök. (veg)

Lördag
Shoppinglunch

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe och kaka.

Dagens kött, fisk eller vegetariska 110:-
Take away 100:-
Endast salladsbuffé 80:-
PRIS: 110:-
Inkl. stor salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe och kaka
Mat för avhämtning 100:-
Öppet: Mån 11:00-15:00 Tis-Tor 11:00-23:00
Fre 11:00-1:00 Lör 11:30-1:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.