LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Harrys Göteborg

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:00

Pris 110:-

VECKA 21, 2018

Måndag
Grillad lammkorv med rostad majskräm och en ljummen potatissallad.
Fiskfärsbiff med blåmusselsallad, sockerärtor och potatispuré.
Veckans sallad / Fetaostsallad med oliver, rödlök och marinerad paprika och gurka. (VEG)

Tisdag
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis alt. raggmunk och lingon.
Torskfilé med brynt smör, ägg, pepparrot och räkor samt dillslungad potatis
Veckans sallad / Fetaostsallad med oliver, rödlök och marinerad paprika och gurka. (VEG)

Onsdag
Rimmad oxbringa med persiljebuljong, rostad potatis och sautérad spenat.
Kall inkokt lax med senapsdressad endive, pakchoi och potatisekrase.
Veckans sallad / Fetaostsallad med oliver, rödlök och marinerad paprika och gurka. (VEG)

Torsdag
Kalvfärsfrikadeller med kalvsky, rosmarin och getost samt potatispuré.
Rödtungafilé med krämig risoni, cocktailtomater, citron och oliver.
Veckans sallad / Fetaostsallad med oliver, rödlök och marinerad paprika och gurka. (VEG)

Fredag
Grillad kycklingfilé med pepparsås och pommes frites.
Stekt kummelfilé med tartarsås och potatispuré.
Veckans sallad / Fetaostsallad med oliver, rödlök och marinerad paprika och gurka. (VEG)

I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe och kaka.
Dagens kött, fisk eller vegetariska 110:-
Take away 100:-
Endast salladsbuffé 80:-
PRIS: 110:-
Inkl. stor salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe och kaka
Mat för avhämtning 100:-
Öppet: Mån 11:00-15:00 Tis-Tor 11:00-23:00
Fre 11:00-1:00 Lör 11:30-1:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.