LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Eatery Luma Park

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 46, 2017

Måndag
Pocherad torsk med kapris, rödbetor, brynt smör och kokt potatis.
Friterad kyckling med sötsursås, jasminris och sesam marinerade böngroddar.
Vitvinsbräserad spetskål med matvetesallad och aivar.
Alltid på Eatery Högrevsburgare med pommes frites och jalapeñodressing 125 kr

Tisdag
Ugnsbakad lax med hollandaisesås, sockerärtor och kokt potatis.
Boeuf bourguigon med tryffelsmaksatt potatispuré.
Svamprisotto med rostade sojabönor.
Alltid på Eatery Högrevsburgare med pommes frites och jalapeñodressing 125 kr

Onsdag
Friterad koljafilé med remouladsås och kokt potatis.
Lammfärsbiffar med tabbouleh, hummus och paprikayoghurt.
Bami goreng med oumph och stekta grönsaker.
Alltid på Eatery Högrevsburgare med pommes frites och jalapeñodressing 125 kr

Torsdag
Fransk fisk och skaldjursgryta med saffransaioli och krutonger.
Rostbiff med potatisgratäng, rödvinssås och bakad tomat.
Slät linssoppa med citruskesella och friterad vetetortilla.
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, grädde och rårörda bär
Alltid på Eatery Högrevsburgare med pommes frites och jalapeñodressing 125 kr

Fredag
Havets Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och potatispuré.
Örtmarinerad fläskfilé med bearnaisesås, ugnsbakad rotselleri och rostad potatis.
Broccoli och taleggiopaj med marinerade kronärtskockor.
Alltid på Eatery Högrevsburgare med pommes frites och jalapeñodressing 125 kr

PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
10:-/rabatt lunchkort
Mat för avhämtning 85:-
Öppet: Mån-Fre 7:30-16:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.