LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Eatery Sickla

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 17, 2018

Måndag
Örtbakad torskfilé med gräslöksvitvinssås samt kokt potatis.(L)
Ugnsbakad kycklingfilé med citronrostade rotsaker, sweet chili crème.(L)
Parmesan gratinerad tortellini med ricotta och spenat.(G, L)

Tisdag
Mor Erlandssons fiskgratäng med pepparrot och dill samt duchessepotatis.(L, S)
Småländsk isterband med senapsstuvad potatis och rödbetor. (L, G)
Krämig champinjongryta med basmatiris.(L)

Onsdag
Panerad hokkifilé med dragonremoulad och kokt potatis. (G)
Grekiska färsbiffar med tzatziki samt olivpotatissallad. (L, G)
Falafel med basmatiris och tzatziki.(G)

Torsdag
Ångkokt kolja med vitvinssås, ägg, räkor och kokt potatis.(L, S)
Ungersk gulasch med smetana och ris.
Lins och pumpacurry med basmatiris.
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, grädde och rårörda bär.(L, G)

Fredag
Thailändska-laxfärsbiffar med ingefärsdipp och jasminris.(L)
Örtbakad fläskkarré med pepparsky och ugnsrostade potatisklyftor.
Asiatiska vårrullar med sweet chili, ingefärsdipp och ris. (G)

L Laktos. G Gluten. N Nötter. S Skaldjur.

Alltid på Eatery
Högrevsburgare med pommes frites och jalapeñodressing 119kr (G)
Säsongens sallad 95kr (G)
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
10:-/ lunch lunchkort
Mat för avhämtning 85:-
Öppet: Mån-Fre 7:30-17:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.