LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Eatery Sickla

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 47, 2017

Måndag
Ugnsbakad torsk med kaviarsås, haricots verts och kokt potatis.(L)
Kycklinglårfilé med dragonsås, rostad bacon och jasminris. (L)
Panerad quornfilé med aivaryoghurt och ris.(L,G)

Tisdag
Panerad fiskfilé med remouladsås, citron och kokt potatis. (G)
Pasta Carbonara med stekt fläsk och riven grana padana. (L)
Rödbetsbiffar med tzatziki& rostad potatis. L,G)

Onsdag
Pocherad kolja med vitvinssås, blåmusslor och kokt potatis. (L,S)
Viltfärsbiffar med svampsås, inlagd gurka och potatis puré.(L,G)
Spenat och fetaostlasagne. (L,G)

Torsdag
Bakad kummel med ljummen gubbröra och kokt potatis. (L)
Mexikansk högrevschili med tacotillbehör. Majssoppa med getostcrème och örtkrutonger. (L)
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, grädde och rårörda bär.(L,G)

Fredag
Laxpasta med skaldjur och gröna ärtor.(L,G,S)
Chili och honungsglaserade short ribbs med sötpotatis.
Sojafärsbakade tomater med ruccolapesto och rotsaker.

Alltid på Eatery
Högrevsburgare med pommes frites och jalapeñodressing 119kr (G)
Säsongens sallad 95kr (G)


L Laktos.
G Gluten.
N Nötter.
S Skaldjur.
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
10:-/ lunch lunchkort
Mat för avhämtning 85:-
Öppet: Mån-Fre 7:30-17:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.