LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Eatery Sickla

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 03, 2018

Måndag
Ångkokt torskfilé med saffranssås, dillmarinerad broccoli och potatispuré.(L)
Ugnsstekt kycklingfilé med svampsås, rostad potatis och rönnbärsgelé.(L)
Blomkålsbiffar med brynt smör och linssallad.(G)

Tisdag
Vitvinspocherad sej med räkor, pepparrotsmajonnäs och kokt potatis.(L,S)
Plommonglaserad fläskkarré äppelcidersås och smörslungad potatis.
Sojafärsgratinerad zucchini med het tomatsås och spenat.

Onsdag
Kummelfilé med hummersås, buljongkokt spetskål och kokt kulpotatis.
Nötfärsbiffar med oliver, fetaost, tsatsiki och grönsaksris.
Rotfruktsråraka med Västerbottencréme och syrad spetskål.

Torsdag
Fransk fiskgryta med aioli och krutonger.
Gräddad oxragu med ris och saltgurka. (L)
Vårrullar med sesamsmaksatta rotfrukter och jasminris.
Ärtsoppa med fläsk, pannkaka, rårörda bär och grädde.

Fredag
Ugnsstekt lax med citronhollandaise och kokt potatis.
Helstekt fläskytterfilé med rödvinssås, tomatsallad, örtssmör och klyftpotatis.
Friterade bön och broccolikrocketter med lime och korianderdressing.

Alltid på Eatery
Högrevsburgare med pommes frites och jalapeñodressing 119kr (G)
Säsongens sallad 95kr (G)


L Laktos.
G Gluten.
N Nötter.
S Skaldjur.
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
10:-/ lunch lunchkort
Mat för avhämtning 85:-
Öppet: Mån-Fre 7:30-17:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.