LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Eatery Sickla

Svenskt

Lunchmeny

10:30 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 46, 2017

Måndag
Fiskgratäng på krämig kokossås och wokade grönsaker, jasminris.
Pasta gratäng á la bolognese med mozzarella och tomatsallad. (L,G)
Indisk linsgryta med kikärtor och ris.

Tisdag
Ugnsbakad torskfilé med stuvad spenat och kokt potatis .(L)
Ugnsbakad kycklinglårfilé med grönpepparsås och tryffel/potatispuré. (L)
Morotsbönbiffar med het tomatsås och grönsaksris. (G)

Onsdag
Panerad fisk med rotsakspytt och dill coleslaw, citron. (G)
Morotsfärsbiffar med äppeltzatziki och pommes de terre á la provencale.(L,G)
Chili marinerad Oumph med ingefärsyoghurt och couscous.(G)

Torsdag
Asiatisk fiskgryta med limeaioli och krutonger. (G)
Skånsk kalops med tärnade rödbetor.
Blomkålssoppa med krassekesella. (L)
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, grädde och rårörda bär. (L,G)

Fredag
Ugnsbakad lax med hollandaisesås, sockerärtor och kokt potatis.
Fläskschnitzel med kaprissmör, citron och råstekt potatis. (L,G)
Broccoli och fetaostpaj med marinerade kronärtskockor.(L,G)

Alltid på Eatery
Högrevsburgare med pommes frites och jalapeñodressing 119kr (G)
Säsongens sallad 95kr (G)


L Laktos.
G Gluten.
N Nötter.
S Skaldjur.
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
10:-/ lunch lunchkort
Mat för avhämtning 85:-
Öppet: Mån-Fre 7:30-17:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.