LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Matmagasinet

Svenskt

Lunchmeny

09:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 50, 2018

Måndag
Fylld marinerad kycklingfilé med mozzarella, soltorkade tomater, färskost och basilika serveras med salviasås med mera
Jultallrik med Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, ägghalva med skagenröra och rödbetssallad.
Stekt koljafilé med kräftröra, kokt potatis, citron och dill.
Pasta med ost och skinksås.
Dagens vegetariska, sallad , soppa.

Tisdag
Köttfärslimpa a la Lindström med gräddsås, potatispuré och gurka.
Korvstroganoff med lök, paprika, purjolök, tomat och jasminris.
Stekt fläsk med raggmunk och lingon, löksås ELLER bruna bönor.
Ångad torskfilé med curry och ris.
Spaghetti med köttbullar i tomatsås.
Dagens vegetariska, sallad , soppa.

Onsdag
Schnitzel Americano med bacon, lök, paprika i BBQ sås serveras med rostad potatis och coleslaw.
Julkorv med senapssås och potatispuré.
Ugnsbakad sejfilé med frästa grönsaker, räkor, hummersås, kokt potatis, citron och dill.
Pasta med fetaost, soltorkade tomater och oliver.
Dagens vegetariska, sallad , soppa.

Torsdag
Wallenbergare med gräddsås, ärtor, potatispuré och rårörda lingon.
Kycklingpanna med grönsaker och ris.
Laxpudding med skirat smör, citron och dill.
Ärtsoppa ELLER gulaschsoppa med pannkaka, sylt och grädde.
Pasta Carbonara.
Dagens vegetariska, sallad , soppa.

Fredag
Fläskfilé Oscar med sparris, räkor, bearnaisesås och rostad potatis.
Pljeskavica med ajvar, gräddfil, röd lök och rösti potatis.
Stekt fiskfilé med skagenröra, kokt potatis, citron och dill.
Pasta med strimlad biff i pepparsås.
Dagens vegetariska, sallad , soppa.

PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
850:- för tio luncher
PRIS: 95:-Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffeAvhämtning: Dagens lunch 85:-Dagens lunch med läsk 90:-Lunchkort /kuponger 10 luncher 850:-Öppet: Mån-Fre 08:30-14:00
Öppet: Mån-Fre 8:30-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.