LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Örebro Ölhall

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 46, 2017

Måndag
Kalv i syrlig dillsås, picklad morot och kokt potatis
Citronbakad torskrygg med rostade betor, smörsås med vitt vin och tryffel

Tisdag
Nattbakad fläskkarré med honung, chilli, ingefära och lime, serveras med rostade morötter
Panerad spätta med curryremouladsås och kokt potatis

Onsdag
Marockansk lammgryta med tomat, vitlök, rotfrukter, mynta, gremolata och yoghurt
Senapsmarinerad strömming med potatispuré, brynt smör, lingon och pressgurka

Torsdag
Baconlindad kalvfärslimpa med salvia och balsamvinägersky samt tryffelpuré
Rosmarinsaltad kummel med paprika, vitlöksmör och vinegrette

Fredag
Tjocka glacerade ribbs, med sambal badjak aioli, rostad klyftpotatis och ingefäraglace
Krämig fiskgryta med vitt vin, räkor, aioli och krutonger

Veckans vegetariska
Rostade betor med chèvre crème , rårivna morötter och honungsvinägrett
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Kaka te
Mat för avhämtning 85:-
Öppet: Mån-Tor 11:00-23:00 Fre 11:00-1:00
Lör 12:00-1:00 Sön 12:00-21:00

© 1998 - 2017 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.