LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

M.As Restaurang

Svenskt

Lunchmeny

10:00 - 14:00

Pris 100:-

VECKA 34, 2019

Måndag
Kött.Långbakad högrev med café de parissås samt karamelliserad spetskål och morötter serveras med stekt kulpotatis.
Fisk.Stekt panerad tilapiafilé med remouladsås toppad med ruccolasallad serveras med savoykål, citronklyfta och kokt potatis.
Pasta.Penne rigate med vitlöksräkor samt lime och röd currysås.

Tisdag
Kött.Wallenbergare med skirat smör alt. gräddsås och rårörda lingon serveras med gröna ärter och potatismos .
Fisk.Vitvinspocherad torskfilé med dill, gräslök och äggsås serveras med tunnskivade morötter och kokt potatis.
Pasta.Tortiglioni med biff och kantarellgräddsås toppad med gran primo.

Onsdag
Kött.Stekt panerad fläskschnitzel toppad med kryddsmör och rödvinssås serveras med grönsaker och stekt potatis.
Fisk.Ugnsbakad mandelfisk toppad med ärtskott och skirat smör serveras med gröna ärter, citronklyfta och kokt potatis.
Pasta.Stekta nudlar med kycklingfilé, cashewnötter, koriander, chili och sesamfrön.

Torsdag
Kött.Grillad kycklingfilé med fetaostcrème, skysås samt grönsaksragu serveras med timjansugnsbakade potatishalvor.
Fisk.Gratinerad stillahavsrödfiskfilé toppad med räkor samt dill och skaldjurssås serveras med strimlade sockerärter och salladslök samt kokt potatis.
Pasta.Linguini med köttfärs, tomat, paprika och champinjoner.

Fredag
Kött.Kryddrubbad ryggbiff med chilibearnaisesås och skysås serveras med vaxbönor, haricots verts och klyftpotatis.
Fisk.Stekt prästostpanerad sejfilé med basilika och tomatsmörsås serveras med broccoli, gröna ärter och basmatiris.
Pasta.Sellantani med lamm, sidfläsk, spenat, vitlök och paprikagräddsås.

Vi har även smörgåsar, sallader, pajer, lasagner, vegetariska och veganska rätter 
PRIS: 100:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te,hembakad mjukkaka
Mat för avhämtning 90:-
Öppet: Mån-Fre 7:00-16:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.