LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Indian Masala

Indiskt

Lunchmeny

11:00 - 15:00

Pris 85:-

VECKA 16, 2018

Måndag
1.CHICKEN CURRY 75
Kycklingfilé i gryta - lök, paprika och tomat i currysås.
2.BIFF DOPIAZA 75
Biffgryta med lök, paprika, tomat, nötter i baltisås
3.VEGETABLE THALI (Mug Dal och Aloo Gobi) 70
Mug Dal: Linser med traditionella kryddor, koriander; Aloo Gobi: Potatis och blomkål med lök, paprika, tomat tillagad i currysås
4.CHICKEN TANDOORI 75
Tandoorikryddad, marinerad kycklingklubba grillad i tandor, serveras med tandoorisås
5.CHICKEN TIKKA SIZLAR 90
Kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori i ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad
6.CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA 80
Tandoorimarinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås
7.JHINGA HARA MASALA 95
Tigerräkor tillagade med färsk mynta, koriander, grön chili och basilika i en sås av tomat och kokos
8. TRE SMÅ RÄTTER (Dagens rätter no. 1, 2 och 3)

PLAN NAN 10
VITLÖK NAN 15

Tisdag
1.CHICKEN BASANTI 75
Grillade små kycklingfiléer tillagade i baltisås med tomat, lök, paprika, nötter
2.LAMM MADRAS 79
Lamm, madraskryddor med lök, paprika, tomat och currysås
3.VEGETABLE THALI (Spenat Bhaji och Chana Dal) 70
Spenat Bhaji: Bladspenat tillagad med lök, paprika och tomat i currysås; Chana Dal: Kikärtor med tomat, lök, vitlök, ingefära, koriander och garam masala
4.CHICKEN TANDOORI 75
Tandoorikryddad, marinerad kycklingklubba grillad i tandor, serveras med tandoorisås
5.GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR 90
Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori i ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad
6.MANGO CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA 80
Tandoorimarinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås och mangobitar
7.LAX TIKKA SIZLAR 90
Laxfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori i ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad
8. TRE SMÅ RÄTTER (Dagens rätter no. 1, 2 och 3)

PLAN NAN 10
VITLÖK NAN 15

Onsdag
1.GOA CHICKEN 75
Kycklingfilé tillagad i baltisås med, lök, paprika tomat, och nötter
2.BIFF KARAI 75
Biffgryta med paprika lök, tomat och nötter i currysås
3.VEGETABLE THALI (Sag Alo och Vegetarisk Gryta) 70
Sag Alo: Bladspenat tillagad med potatis, tomat och lök i currysås; Vegetarisk Gryta: Blandade grönsaker i tomat och currysås
4.CHICKEN TANDOORI 75
Tandoorikryddad, marinerad kycklingklubba grillad i tandor, serveras med tandoorisås
5.CHICKEN TIKKA SIZLAR 90
Kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori i ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad
6.CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA 80
Vitlöksmarinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås
7.RÄKOR PALAK 80
Bladspenat tillagad med små räkor, lök och paprika i curry och tomatsås
8. TRE SMÅ RÄTTER (Dagens rätter no. 1, 2 och 3)

PLAN NAN 10
VITLÖK NAN 15

Torsdag
1.CHICKEN ADRAK 75
Nordindisk kyckling-currygryta med smak av ingefära och koriander
2.LAMM PATHIA 79
Lammkött tillagat i speciella örtkryddor med stekt lök, paprika, tomat, som serveras med en stark sötsur sås
3.VEGETABLE THALI (Patakopi Bhaji och Aloo Mator) 70
Patakopi Bhaji: Vitkål med tomat, vitlök, ingefära, färsk koriander; Aloo Mator: Potatis, ärtor, tomat, paprika, lök och yoghurt i currysås
4.CHICKEN TANDOORI 75
Tandoorikryddad, marinerad kycklingklubba grillad i tandor, serveras med tandoorisås
5.GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR 90
Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori i ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad
6.CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA 80
Tandoorimarinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås
7.LAX TIKKA SIZLAR 90
Laxfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori i ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad
8. TRE SMÅ RÄTTER (Dagens rätter no. 1, 2 och 3)

PLAN NAN 10
VITLÖK NAN 15

Fredag
1.CHICKEN JALFREZI 75
En het gryta med chicken, lök, paprika, tomat, nötter, koriander och grön chili i baltisås. Het
2.BIFF KARACHI 75
Biffgryta med lök, paprika och tomat i currysås
3.VEGETABLE THALI (Vegetable Niramish och Dal Makhani) 70
Vegetable Niramish: Blandade grönsaker med linser i tomat och currysås; Dal Makhani: Blandade linser med tomat, lök, paprika och koriander
4.CHICKEN TANDOORI 75
Tandoorikryddad, marinerad kycklingklubba grillad i tandor, serveras med tandoorisås
5.CHICKEN TIKKA SIZLAR 90
Kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori i ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad
6.MANGO CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA 80
Tandoorimarinerad kycklingfilé grillad med smör. Tillagad i masalasås och mangobitar
7.SCAMPI BHUNA 95
Tigerräkor i currysås
8. TRE SMÅ RÄTTER (Dagens rätter no. 1, 2 och 3)

PLAN NAN 10
VITLÖK NAN 15
PRIS: 85:-
Inkl. sallad, naanbröd, vatten, kaffe
Öppet: Mån-Tor 11:00-21:00 Fre 11:00-22:00
Lör 12:00-22:00 Sön 13:00-21:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.