LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Bra Mat

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 13:30

Pris 105:-

VECKA 43, 2018

Måndag
Vegetariskt Pasta med lins och tomatsås, vitlök, basilika och parmesan
Kött Korvpytt med rotgrönsaker, cornichons samt senapscrème
Fisk Citron och timjansbakad flundra med haricots verts, hollandaise och potatisstomp

Tisdag
Vegetariskt Hasselbackspumpa med ris, ugnsbakade tomater och krämig örtsås
Kött Hemlagad köttfärslimpa, timjansås, vinbärsgelé och kokt potatis
Fisk Bakad sejfilé, ljummen tomatkompott, basilikacrème, vitlöksrostad gulbeta
Klassiker Raggmunk med rimmat sidfläsk, rårörda lingon, alternativt löksås och potatis

Onsdag
Vegetariskt Hemlagade ärtbiffar med rostade rotfrukter och tzatziki
Kött Pulled pork med klyftpotatis, grillad majs, BBQ-sås, gräddfil
Fisk Sesambakad lax, svartkålssallad med misovinigrette, sojamajonnäs och basmatiris

Torsdag
Vegetariskt Mustig svampsoppa med briegratinerad toast
Kött Kycklinglår i röd curry med kokosgrädde, lime, chili och ingefära
Fisk Bakad torsk med gremolata och rostade rotfrukter
Klassiker Ärtsoppa och nygräddade pannkakor serveras med vår hemkokta sylt och lättvispad grädde

Fredag
Vegetariskt Blomkål och äppelcurry serveras med rostad lök och basmatiris
Kött Rullader med dijon, cornichons serveras med gräddsås och potatis
Fisk Ugnsbakad fisk med purjolökssås, krossad bacon serveras med potatis 
PRIS: 105:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Te
Lojalitetskort 10 luncher 980:-
Öppet: Mån-Fre 10:30-13:30

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.