LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Bra Mat

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 13:30

Pris 105:-

VECKA 50, 2018

Måndag
Vegetariskt Chèvregratinerade betor, matvetesallad, rostade nötter och honungsyoghurt
Kött Viltskav med potatispuré, rårörda lingon, picklad gul morot
Fisk Ugnsbakad lax med dillslungad potatis, ångad broccoli, kall örtagårdsås
   
Tisdag
Vegetariskt Spiskumminbakad blomkål, rostade kikärtor, grönsaksris och mynta – limecrème
Kött Mexikansk köttfärssås med svamp, majs och crème fraiche serveras med nachochips och guacamole
Fisk Sydfransk fisk och skaldjursgryta i mustig hummerfond med fänkål, rotfrukter, pesto och krutonger
Klassiker Raggmunk med rimmat sidfläsk, rårörda lingon, alt. löksås och potatis
   
Onsdag
Vegetariskt Sesamstekta nudlar med eldad broccoli, sojabönor, lime och misocrème
Kött Pepparbakad fläskkarré, brödrostad potatis och chilibearnaise
Fisk Fiskpiccata med ris serveras med ljummen tomatsallad
   
Torsdag
Vegetariskt Rotselleri med krispig örttopping, tabbouleh, vitlökssås och friterad persilja
Kött Sjömansbiff ”nötkött, potatis, ölbuljong” med saltgurka och stark senap
Fisk Sej ”Puttanesca” tomat, oliver, kapris serveras med ris och basilikacrème
Klassiker Ärtsoppa och pannkaka serveras med vår hemkokta sylt och lättvispad grädde
       
Fredag
Vegetariskt Bönchili med crème fraiche och koriander serveras med nachochips
Kött Tikka Masala på kokosmjölk med ris, rostade cashewnötter, salladslök
Fisk Havets Wallenbergare med potatispuré, skirat smör och gröna ärtor
PRIS: 105:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, Te
Lojalitetskort 10 luncher 980:-
Öppet: Mån-Fre 10:30-13:30

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.