LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang Ullevigatan

Svenskt

Lunchmeny

10:45 - 14:00

Pris Från 72:-

VECKA 42, 2018

Måndag
Hav: Havets Wallenbergare serveras med potatispuré, skaldjursröra, skirat smör och ärter
Gård: Spaghetti Bolognese serveras med vitlöksbakad tomat, färsk basilika och Grana Padano
Äng: Halstrad Grilloumi serveras med rostat matvete med bakade rödbetor ochhonungsvinaigrette

Tisdag
Hav: Örtbakad sej serveras med jordärtskocksrisotto med brynt svamp, skaldjurssky ochruccolasallad
Gård: Panerad fläskschnitzel serveras med vispat kaprissmör, citronsky, lökfrästa ärter och rostadpotatis
Äng: Äppelbakade rotfrukter serveras med gräddkokta puylinser, brynt svamp och friterad grönkål


Onsdag
Hav: Torsk, toppad med gubbröra, serveras med brynt smörsås, färskinlagd gurka och dillpotatis
Gård: Färsbiff med fetaost och oliver serveras med klyftpotatis, tzatziki och rosmarinsky
Äng: Grön bönburgare serveras med klyftpotatis, tzatziki och picklad rödlök

Torsdag
Hav: Pankostekt kolja serveras med gräslökshollandaise, citron, picklad morot och örtrostadpotatis
Gård: Gulaschsoppa och vegetarisk svampsoppa. Pannkakor med hemgjord sylt och lättvispadgrädde
Äng: Falafel serveras med couscoussallad, saltgurka, tahinisås och harissayoghurt

Fredag
Hav: Torsk serveras med gräddkokt bladspenat och spetskål, gräslök, hackat ägg och dillpotatis
Gård: Pulled pork serveras med äppelcoleslaw, BBQ-sås, klyftpotatis, picklad rödlök och tortillachips
Äng: Ricottafyllda tortellini serveras med het auberginegryta, rostade valnötter och Grana Padano


Dagens: Gård, Hav & Äng 99 kr
Sallad: Enbart från råkostbuffén 72 kr
Med reservation för ändring
PRIS fr: 72:-
Inkl. Stor salladsbuffé, bröd, bordsvatten/lättöl och kaffe ingår i samtliga menyer
Öppet: Mån-Fre 7:30-15:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.