LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Collegium

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:30

Pris 94:-

VECKA 17, 2018

Måndag
HAV
Ugnstekt sejfilé med blomkålspuré, romgräddsås och smörad potatis

GÅRD
Grillad kycklingfilé med rosépepparsås, bakade cocktailtomater och klyftpotatis

ÄNG
Potatisbullar med rostade pumpakärnor och morot samt
fetaosttopping

SALLAD
Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcreme fraiche

Tisdag
HAV
Senap- och basilikabakad hokifilé med citroncrème och stompad potatis

GÅRD
Viltfärsbiff med gräddkokt skogssvamp, rårörda lingon och timjanpotatis

ÄNG
Mustig gryta på linser, paprika och broccoli serveras med rispilaff

SALLAD
Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcrème fraiche

Onsdag
HAV
Stekt kungsflundra med rödbetor, kapris, skirat smör samt kokt potatis

GÅRD
BBQ-glaserad fläskytterfilé med ruccolabearnaise och olivrostad potatis

ÄNG
Kryddig smörbönsbiff med citrussmetana och olivrostad potatis

SALLAD
Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcrème fraiche

Torsdag
HAV
Ångad torskfilé med rotsaksjulienne, vitvinsås och dillslungad potatis

GÅRD
Pannbiff med tre sorters lök, skysås, lingon och stekt potatis

ÄNG
Pasta pesto med soltorkad tomat, kronärtskockor och ost

SALLAD
Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcreme fraiche

Fredag
HAV
Lax- och spenatlasagne toppad med pepparrotsyogurt och dillolja

GÅRD
Rödvinsbräserad högrev serveras med syltlök, bacon och potatisgratäng

ÄNG
Husets falafel med rödlökssalsa och örtbulgur

SALLAD
Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcrème fraiche

Varma grönsaker, salladsbuffé, bröd och vatten ingår liksom kaffe på maten.

Smaklig måltid!
PRIS: 94:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Mat för avhämtning 89:-
Kontakta oss gärna för konferensen
Öppet: Mån-Fre 7:30-15:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.