LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Collegium

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 13:30

Pris 94:-

VECKA 08, 2018

Måndag
HAV
Sejfilé under zucchini- och morotstäcke serveras med dillmajonäs och potatis
GÅRD
Ostfylld köttfärslimpa med kapris, grönpepparsås och rostad potatis
ÄNG
Rårakor med ugnsbakade rotsaker och lingon
SALLAD
Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt

Tisdag
HAV
Fänkålsbakad hokifilé med citron-couscous och vit basilikasås
GÅRD
Helstekt svensk fläskkarré med plommonsky, äppelchutney och råstekt potatis
ÄNG
Zucchinifritters med äppelchutney och råstekt potatis
SALLAD
Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt

Onsdag
HAV
Stekt dillfylld strömming med skirat smör, rårörda lingon och
potatispuré
GÅRD
Porterstek med gräddsås, svart vinbärsgelé och ugnstekt potatis
ÄNG
Stekt bönbiff med ruccolacreme och ugnstekt potatis
SALLAD
Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt

Torsdag
HAV
Panerad rödspätta med skagensås, citron samt smörslungad potatis
GÅRD
Örtfyllda järpar med gräddkokta kantareller, saltad gurka och persiljepotatis
ÄNG
Pizza med tomat, ost, paprika, aubergine samt ärtskott
SALLAD
Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt

Fredag
HAV
Gratinerad fisk med kräftstjärtar, lök och dill serveras med hummersås
GÅRD
Ost- och skinkfylld schnitzel med rödvinssky, ärtor och stekt potatis
ÄNG
Vegetarisk lasagne med paprikasalsa och ruccola
SALLAD
Bulgursallad toppad med salami, kronärtskocka, oliver och vitlöksyoghurt
PRIS: 94:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Mat för avhämtning 89:-
Kontakta oss gärna för konferensen
Öppet: Mån-Fre 7:30-15:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.