Måndag
GRÖNT Papardelle med ruccolapesto, tomat och parmesan
FISK Ugnsbakad ”dagens fångst” med ruccolapesto, tomat och parmesan
KÖTT Bräserad kalkon med timjan och -apelsin serveras med stuvad savoykål
Tisdag
GRÖNT Stekt oumph med nudlar, koriander, primörer och limeyoghurt
FISK Piccata på sejfilé med tomatsås och grönsaksris
KÖTT Helbakad kotlettrad med nudlar, koriander, primörer och limeyoghurt
Onsdag
GRÖNT Friterad blomkål med gulbeta, kapris, ostronskivling och sandefjordsås
FISK Pocherad kolja med gulbeta, kapris, ostronskivling och sandefjordsås
KÖTT Högrevsgryta med syltlök, bacon, svamp och rödvin
Torsdag
GRÖNT Rostade betor med quinoa, päron, valnötter och chèvrecrème
FISK Pocherad torsk med äggsås, sockerärter och persilja
KÖTT Färsbiffar med oliver och -citron, chèvrecrème och päron
Fredag
GRÖNT Grönsaksbiff med tryffel, friterade lökringar, bakad tomat och bearnaise
FISK Fisksoppa med lax, räkor, primörer och aioli
KÖTT Nattbakat nötinnanlår med friterade lökringar, bakad tomat och bearnaise
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Öppet: Mån-Fre 11:00-13:30