LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Westers Kök

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:30

Pris 90:-

VECKA 39, 2018

Måndag
A: Stekt flundrafilé med kräftremoulade och kokt potatis

B: Currydoftande fläskköttgryta, ris och mangochutney

C: Spaghetti Carbonara med färskriven parmesan

Tisdag
A: Havets Wallenbergare med baconbrynta haricots verts
B: Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor
C: Spaghetti Carbonara med färskriven parmesan

Onsdag
A: Sprödbakad torskfilé med Carinas

B: Baconlindad kalvfärsbiff, rödvinsås och klyftpotatis
C: Italiensk kycklinglasagne med kall vitlökssås

Torsdag
A: Westers Soppbuffé: Ärtsoppa eller Svampsoppa med pannkakor, sylt och lingon

B: Chili och rödvinsgryta på färsk högrev, basmatiris
C: Hemlagad fiskpudding med skirat dillsmör

Fredag
A: Bohuslänsk fisktallrik med mos och två smarriga såser
B: Wienerschnitzel med skysås, gröna ärtor, stekt potatis
C: Kroppkakor med skirat smör

D: Veckans sallad:

Pastasallad med salami och soltorkad tomat


E: Veckans sallad:
Joppes krämiga räksallad med avokado
PRIS: 90:-
Inkl. smör, bröd, sallad, kaffe
Öppet: Mån-Fre 7:00-14:30

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.