LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Henkes Lunchbuffé

Svenskt

Lunchmeny

09:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 47, 2018

Måndag
Teriyaki marinerad kycklingfilé serveras med sesamstekt potatis alternativt jasminris, ingefärssky samt lime-chili aioli (G)
Het krämig korvgryta serveras med jasminris
Stekt panerad fiskfilé serveras med kokt potatis och skaldjursröra samt citron (G)
Wokad kyckling gul curry med färska grönsaker serveras med jasminris
Pasta med kyckling i krämig broccolisås (G)
Vegetariskt: Bratkartoffeln, stekt potatis med lök, vitlök, ägg och färsk persilja
Till kaffet: Hallonmousse och chokladpudding med lättvispad grädde(L)

Tisdag
Pljeskavica på nötfärs serveras med stekt strimlad potatis kryddad med paprika, hackad rödlök, ajvar relish och gräddfil (L)
Hemlagad raggmunk serveras med stekt fläsk samt lingonsylt
Bruna bönor serveras med stekt fläsk
Löksås serveras med stekt fläsk och kokt potatis
Pocherad fiskfilé i mild wasabissås toppad med krossade wasbainötter serveras med kokt potatis, citronklyfta och aioli (G+N)
Krämig pasta med biff och färska grönsaker i paprikasås (G)
Wokad biff Patking och färska grönsaker serveras med jasminris (G)
Vegetariskt: Risotto med cottage cheese, zucchini och sockerärter (L)
Till kaffet: Kärleksmums (G+L)

Onsdag
Boeuf Bourguignon med champinjoner och syltlök serveras med kokt potatis
Quiche Lorraine- Paj fylld med stark ost och rökt skinka (G+L)
Stekt falukorv med stuvade makaroner (G)
Bouillabaisse med saffran, fisk och skaldjur serveras med kokt potatis, aioli och vitlöksbröd (G)
Wokad kyckling namja med färska grönsaker serveras med jasminris
Vegetariskt: Ratatouillegryta serveras med jasminris, aioli och vitlöksbröd (G)
Till kaffet: Mousse au chocolat serveras med rårörda jordgubbar

Torsdag
Vitlökskryddad ugnsstekt nötrulle serveras med rostad potatis, rödvinssky, chilibearnaise samt tomat &vitl;ökssmör (L)
Fläsklägg serveras med rotmos och senap
Laxpudding serveras med skirat smör och citronklyfta (L)
Wokade äggnudlar med strimlat kött och grönsaker (G)
Krämig pasta Carbonara med purjolök (G+L)
Ärtsoppa med rimmat fläsk
Pannkakor med 2 sorters sylt, vispgrädde, kolasås, chokladsås, mini maränger, mini marshmallows, bärmix,
chokladknappar, strössel, honung. (L+N)
(Gluten och laktosfria pannkakor finns. Säg till personalen så ordnar vi detta på några minuter)
Vegetariskt: Grönsakslasagne (G+L)
Till kaffet: Kladdkaka med vispad grädde (G+L)

Fredag
Fläsknoisette serveras med stekt potatis, sparris, rödvinssky och bearnaisesås(G)
Stekt mixed korv serveras med stekt potatis
Pocherad fiskfilé i saffran och kokossås med sambalolek serveras med kokt potatis, aioli och citronklyfta
Spaghetti bolognese på nötfärs serveras med rivenost (G+L)
Wokad kyckling geng mas luan med färska grönsaker serveras med jasminris
Vegetariskt: Champinjonfyllda crêpes (G)
Till kaffet: Smulpaj med rabarber serveras med vaniljsås (G+L)

Lördag
Stängt

Söndag
Stängt

VI HAR GJORT OM VÅRA RECEPT OCH ANVÄNDER I STÖRSTA med N GLUTENFRI HAVREGRYN OCH LAKTOSFRI GRÄDDE.
Förklaring:
G: Rätten innehåller gluten
L: Rätten innehåller laktos
N: Rätten innehåller nötter
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te,kaka
Lunch med Henkes kort 86:-
Avhämtning 80:- med Henkes kort 75:-
Öppet: Mån-Fre 9:00-14:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.