LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Åtvidabergs Hotell

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:30

Pris 85:-

VECKA 33, 2018

Måndag
Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
DAGENS FISK: Husets fisk gratäng med kokt potatis

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk alt löksås och kokt potatis med lingon
DAGENS FISK: Pocherad torskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis.

Onsdag
Pannbiff med löksky och kokt potatis samt lingon
Pasta med kyckling och grönsaker
DAGENS FISK:Stekt kolja med grön örtsås

Torsdag
Stekt kotlett med Dijonsås och purjolökspotatis
DAGENS FISK: Panerad spätta med remouladsås och kokt potatis

Fredag
Halstrad kycklingfilé med rödvinssky och varma grönsaker
DAGENS FISK: Smörstekt strömming med mos och lingon

Lördag
Helstekt fläskfilé med grönpepparsås och stekt potatis.
DAGENS FISK: Stekt abborre med örtsås kokt potatis

Söndag
Persiljejärpar med gräddsås och kokt potatis samt gelé
DAGENS FISK: Stekt gös med kokt potatis, varma grönsaker och apelsinsås.

VECKANS SALLAD: kyckling
VECKANS PASTA: Skaldjur
VECKANS VEGETARISK: Falafel med tzatziki och grillade grönsaker
PRIS: 85:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Avhämtning 75:-
Tio luncher 700:-
Helglunch 95:-/ Avhämtning 85:-

Öppet: Mån-Tor 8:00-16:00 Fre 8:00-18:00
Lör-Sön 10:00-16:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.