LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Åtvidabergs Hotell

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:30

Pris 80:-

VECKA 29, 2018

Måndag
Ugnsbakad fläskhare med stuvad vitkål kokt potatis och sky samt äppelmos.

Dagens fisk: Husets fiskgratäng med kräftor och ärtor, serveras med kokt potatis.

Tisdag
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
Alt: Ugnsstekt falukorv med tomat, lök, senap, ketchup och Bostongurka samt ost, serveras med mos.
Dagens fisk: Stekt spätta med remouladsås och kokt potatis.

Onsdag
Pannbiff med löksky, kokt potatis och lingon.
Alt: Spaghetti med kyckling och grönsaker i krämig ost sås.
Dagens fisk: Stekt kolja med kokt potatis och kall romsås

Torsdag
Schnitzel med stekt potatis timjansky och gröna ärtor.
Dagens fisk: Pocherad torsk rygg med dillmajonnäs och kokt potatis.

Fredag
Bräckt kassler med persiljestuvad potatis samt senapssås.
Alt: Köttgryta med grönsaker serveras med ris.
Dagens fisk: Ugnsbakad laxfilé serveras med hummersås.

Lördag
Herrgårds stek med gräddsås och kokt potatis samt gelé.
Dagens fisk: Havets Wallenbergare med dillsås och gröna ärtor.

Söndag
Helstekt fläskfilé med skysås och potatisgratäng.
Dagens fisk: Smörstekt gösfilé med apelsinsås.

VECKANS PASTA:
Skaldjur med hummersås

VECKAN SALLAD:
Kyckling

VECKANS VEGETARISK:
Quornfilé med tzatziki och grönt
PRIS: 80:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Tio luncher 700:-
Öppet: Mån-Tor 8:00-16:00 Fre 8:00-18:00
Lör-Sön 10:00-16:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.