LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Åtvidabergs Hotell

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:30

Pris 85:-

VECKA 39, 2018

Måndag
Helstekt fläskytterfilé med dragon sky och purjolökspotatis
Husets fiskgratäng med skaldjur och potatismos


Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingon / löksås
Dagens fisk: Sprödbakad torsk filé med dillmajonnäs och kokt potatis


Onsdag
Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis med äpplemos
Dagens fisk: Stekt kolja med ört majonnäs och kokt potatis


Torsdag
Gordon blue ost och skinkfylld schnitzel med stekt potatis, rosmarin sky och gröna ärtor
Dagens fisk: Stekt sej med citron majonnäs och kokt potatis


Fredag
Pesto överbakad kyckling filé med potatis gratäng o skysås
Dagens fisk: Smörstekt strömming filé med mos och lingon


Lördag
Biff bourgogne med kokt potatis
Dagens fisk: Stekt gös med apelsinsås och kokt potatis


Söndag
Helstekt fläskfilé med purjolöks potatis och champinjonsås
Dagens fisk: Havet wallenbergare med mos och dillsås o gröna ärtor

OBS !!! VECKANS ALTERNATIV 99kr


VECKANS PASTA Bolognese


VECKAN SOPPA Broccoli/purjolök


VECKANS VEGETARISK  Vegetariska dumplings med sojasås grillade grönsaker


Affärslunch på övervåningen 130kr bordsservering
PRIS: 85:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Avhämtning 75:-
Tio luncher 700:-
Helglunch 95:-/ Avhämtning 85:-

Öppet: Mån-Tor 8:00-16:00 Fre 8:00-18:00
Lör-Sön 10:00-16:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.