LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Åtvidabergs Hotell

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:30

Pris 85:-

VECKA 42, 2018

MÅNDAG
Dillkött på kyckling med kokt potatis
ALTERNATIV: Nötfärsbiffar med tzatziki, örtpotatis och skysås
DAGENS FISK: Panerad torskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis

TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk alt löksås och kokt potatis m lingon
ALTERNATIV: Kasslergratäng med ananas och purjolök
DAGENS FISK: Husets fiskgratäng med mos

ONSDAG
Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis samt lingon
ALTERNATIV: Baconlindad falukorvsstubbe med sky och mos
DAGENS FISK:Stekt lax med Skagenröra o kokt potatis

TORSDAG
Pyttipanna med stekt ägg och inlagda rödbetor
ALTERNATIV: Klassisk ärtsoppa med fläsk samt pannkaka sylt och grädde
DAGENS FISK: Stekt spätta med remouladsås och kokt potatis

FREDAG
Fläskkotlett med stekt potatis och rosépepparsås

ALTERNATIV:Chili con carne med ris

DAGENS FISK: Smörstekt strömming med mos och lingon

LÖRDAG
Grillad entrecote med stekt potatis och persiljesmör
DAGENS FISK:Stekt kummel med hummersås och kokt potatis

SÖNDAG
Porter stek med brunsås och kokt potatis

DAGENS FISK: Stekt gös med kokt potatis, varma grönsaker och vit vinsås


VECKANS SOPPA:

Zuccini creme med rostad serranoskinka


VECKANS PASTA:

Spenat och skinka


VECKANS VEGETARISK:

Falafel med tzatziki och grillade grönsaker


Affärs lunch på övervåningen 130kr bord servering.
PRIS: 85:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Avhämtning 75:-
Tio luncher 700:-
Helglunch 95:-/ Avhämtning 85:-

Öppet: Mån-Tor 8:00-16:00 Fre 8:00-18:00
Lör-Sön 10:00-16:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.