LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Åtvidabergs Hotell

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:30

Pris 85:-

VECKA 43, 2018

Måndag
Stekt kycklingfilé med potatisgratäng och rosépepparsås

Alternativ: Skånsk kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor

Dagens fisk: Pocherad torsk med vitvinsås och kokt potatis

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk alt löksås kokt potatis och lingon

Alternativ: Husets lasagne al Forno

Dagens fisk: Ugnsbakad sej med skaldjurssås och kokt potatis

Onsdag
Pannbiff med löksky och kokt potatis samt lingon

Alternativ: Bräckt kassler med persiljestuvad potatis och rödvinssky

Dagens fisk: Stekt spätta med remouladsås och kokt potatis

Torsdag
Schnitzel med stekt potatis och timjansky samt gröna ärtor

Alternativ: Ärtsoppa med fläskpannkaka, sylt och grädde

Dagens fisk: Panerad torsk med dillmajonnäs och kokt potatis


Fredag
Fjärilskotlett med stekt potatis och bearnaisesås

Dagens fisk: Stekt laxfilé med Skagen och kokt potatis


Lördag
Herrgårds stek med gräddsås, kokt potatis och gelé

Dagens fisk: Stekt gös med apelsinsås och kokt potatis


Söndag
Hel stekt ytterfilé med potatisgratäng och grönpepparsås

Dagens fisk: Husets fiskgratäng med skaldjursås och kokt potatis



VECKANS ALTERNATIVE 99kr

VECKANS PASTA:
Carbonara


VECKAN SOPPA:
Kyckling med grönsaker



VECKANS VEGETARISK:
Rödbetsbiffar med chilli crème



Affärslunch på övervåningen 130kr bord servering.


Affärs lunch på övervåningen 130kr bord servering.
PRIS: 85:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Avhämtning 75:-
Tio luncher 700:-
Helglunch 95:-/ Avhämtning 85:-

Öppet: Mån-Tor 8:00-16:00 Fre 8:00-18:00
Lör-Sön 10:00-16:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.