LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Åtvidabergs Hotell

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:30

Pris 85:-

VECKA 46, 2018

Måndag
Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
DAGENS FISK Husets fisk gratäng med kokt potatis

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk alternativt löksås och kokt potatis med lingon
DAGENS FISK Pocherad torskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis.

Onsdag
Pannbiff med löksky och kokt potatis samt lingon
ALT Pasta med kyckling och grönsaker
DAGENS FISK Stekt kolja med grön örtsås

Torsdag
Sekt kotlett med Dijonsås och purjolökspotatis
DAGENS FISK Panerad spätta med remouladsås och kokt potatis

Fredag
Halstrad kyckling filé med rödvinssky och varma grönsaker
DAGENS FISK Smörstekt strömming med mos och lingon

Lördag
helstekt fläskfilé med grönpepparsås och stekt potatis.
DAGENS FISK Stekt abborre med örtsås kokt potatis

Söndag
Persiljejärpar med gräddsås och kokt potatis samt gelé
DAGENS FISK Stekt gös med kokt potatis, varma grönsaker och apelsinsås.


VECKANS SALLAD

kyckling


VECKANS PASTA

Skaldjur


VECKANS VEGETARISK

Falafel med tzatziki och grillade grönsaker


Affärs lunch på övervåningen 130kr bord servering.
PRIS: 85:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Avhämtning 75:-
Tio luncher 700:-
Helglunch 95:-/ Avhämtning 85:-

Öppet: Mån-Tor 8:00-16:00 Fre 8:00-18:00
Lör-Sön 10:00-16:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.