LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Åtvidabergs Hotell

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:30

Pris 95:-

VECKA 16, 2019

Måndag
Stekt kotlett med pepparsås och stekt potatis
Alternativ husets fisk gratäng med potatismos

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
Alternativ panerad torsk med dill majonnäs och kokt potatis och varma
Grönsaker

Onsdag
Husets kålpudding med gräddsås och kokt potatis
Alternativ stekt laxfilé med skagen röra och kokt potatis

Torsdag
Schnitzel med timjan sky och stekt potatis samt gröna ärter
Alternativ stekt spätta med remouladsås och kokt potatis

Fredag
Helstekt fläskytterfilé med kantarellsås och stekt potatis
Alternativ pasta med lax och räkor

Lördag
Fläskfilé medaljonger med bearnaisesås och stekt potatis
Fisk: stekt gösfilé med apelsinsås och kokt potatis

Söndag
Biff bourginon med kokt potatis
Fisk: stekt gösfilé med vitvinssås och kokt potatis
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Avhämtning 85:-
Tio luncher 700:-
Helglunch 110:-/ Avhämtning 95:-

Öppet: Mån-Tor 8:00-16:00 Fre 8:00-18:00
Lör-Sön 10:00-16:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.