LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Åtvidabergs Hotell

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:30

Pris 95:-

VECKA 50, 2018

Måndag
Kryddkorv med rotmos serveras med senapssås
DAGENS FISK: Panerad torsk med dill majonnäs

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingon
DAGENS FISK: Husets fiskgratäng med vitvin o purjolökssås samt kokt potatis

Onsdag
Skånsk kalops med kokt potatis med rödbetor
ALTERNATIV:Husets lasagne
DAGENS FISK: Stekt spätta med kokt potatis och remoulad

Torsdag
Husets kålpudding med kokt potatis o gräddsås samt lingon
DAGENS FISK:Stekt kolja örtmajonnäs och kokt potatis

Fredag
Stekt fjärilskotlett med rosépepparsås samt purjolökspotatis
DAGENS FISK: Smörstekt strömming med mos

Lördag
Fläskfilé medaljonger med sky sås och stekt potatis
DAGENS FISK: Stekt lax med kall skagenröra

Söndag
Persiljejärpar med gräddsås och kokt potatis samt lingon
DAGENS FISK: Stekt gös med apelsinsås och kokt potatis 
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Avhämtning 85:-
Tio luncher 700:-
Helglunch 110:-/ Avhämtning 95:-

Öppet: Mån-Tor 8:00-16:00 Fre 8:00-18:00
Lör-Sön 10:00-16:00

© 1998 - 2018 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.