LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Björken

Svenskt, Thailändskt

Lunchmeny
Måndag
Baconlindad ostfylldkycklingfilé med rödvinssås och stekt potatis
Ugnsstekt revbensspjäll med barbequesås, grönsaker och stekt potatis
Spaghetti med köttfärssås och riven ost
Fisk piccata med tomatsås och ris
Kyckling i panang curry, kokosmjölk, limeblad och jasminris
Pad thai biff med ägg, krossade jordnötter, böngroddar och lime
Satay chick på spett: kycklingspett med jordnötssås
Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis

Tisdag
Bruna bönor med stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Pljeskavica med ajvar, gräddfil, bearnaise, hackad lök och rösti potatis
Skaldjursstuvning (räkor+krabbfisk) med ris
Kyckling i gul curry, kokosmjölk och jasminris
Wokad äggnudlar med biff, vitlök, chilli, grönsaker och ostronsås
Cashew bull:wokad biff, cashewnötter, vitlök, ostronsås och grönsaker
Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis

Onsdag
Nasi goreng med kycklingfilé, räkor, vitkål, lök, curry, stektägg, räkchips och ananas
Biff a´la lindström med stekt potatis och smörgåsgurka
Lasagne al forno
Pocherad fiskfilé med räkstuvning och kokt potatis
Kyckling i gröncurry, kokosmjölk, sötbasilika, limeblad och jasminris
Pad kee mao: wokade äggnudlar med kycklingfilé, chili, stark basilika och grönsaker
Chilipasta bull:wokad biff med chiliolja, vitlök, chili, ostronsås och grönsaker
Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis

Torsdag
Rostbiff provencale med råstekt potatis, rödvinssås, haricots verts och vitlökssmör
Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och kokt potatis
Stekt strömmingsflundrafilé med hemlagat mos och skirat smör
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och vispgrädde
Kyckling i massaman curry, kokosmjölk, nötter, potatis och jasminris
Pad thai kyckling med ägg, krossade jordnötter, böngroddar och lime
Pad krapaow bull:wokad biff med stark basilika, vitlök, chili och jasminris
Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis

Fredag
Schweizerschnitzel med ärter, rödvinssås och stekt potatis
Biff Stroganoff med saltgurka och ris
Pasta carbonara med rå äggula
Gratinerad laxfilé med krabbfisk, vitvinssås och potatismos
Biff i rödcurry, kokosmjölk, limeblad, söt basilika och jasminris
Wokad äggnudlar med kyckling, vitlök, ostronsås och chilli
Horapa chick: wokad kycklingfilé, vitlök, ostronsås, soja, söt basilika och jasminris
Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.