LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Björken

Svenskt, Thailändskt

Lunchmeny
Måndag
Helstekt fläskytterfilé med grönpepparsås och stekt potatis
Flygande jakob med kycklingfilé, banan, curry, grädde, chilisås, nötter och kokt ris
Pasta alfredo med fläskfilé, grädde, tomat och lök
Spröbakad spättafilé med remouladsås och kokt potatis
Kyckling i panängcurry, kokosmjölk, limeblad och jasminris
Wokad äggnudlar med biff, vitlök, chilli, grönsaker och ostronsås
Jungle chick:kycklingfilé med
Tomyumsås, galanga, limeblad, kokosmjölk, citrongräs och jasminris
Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis

Tisdag
Bruna bönor med stekt fläsk
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Pariserschnitzel med potatisgratäng, rödvinssås och smörgåsgurka
Smörstekt kummelfilé med stuvad spenat och kokt potatis
Kyckling i gröncurry, kokosmjölk, sötbasilika, limeblad och jasminris
Pad thai kyckling med ägg, krossad jordnötter, böngroddar och lime
Yakiniku bull:strimlad entrécote med yakinikusås, sesamfrön, purjolök och jasminris
Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis

Onsdag
Oxstek med gräddsås, vinbärsgelé och stekt potatis
Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos
Lasagne al forno
Smörstekt fiskfilé med färska champinjoner, bearnaise och kokt potatis
Kyckling i masamancurry, kokosmjölk, nötter, potatis och jasminris
Wokad äggnudlar med kyckling, vitlök, ostronsås och chilli
Ginger bull: wokad biff, färska ingefära, purjolök, vitlök och soja
Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis

Torsdag
Nasi goreng med curry, kyckling, räkor, vitkål, lök, stektägg, räkchips och ananas)
Ugnsstekt fläskkarré med rödvinssås, äppelmos och stekt potatis
Stekt strömmingsflundrafilé med hemlagat mos och skirat smör
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och vispgrädde
Kyckling i rödcurry, kokosmjölk, limeblad, söt basilika och jasminris
Pad thai biff med ägg, krossad jordnötter, böngroddar och lime
Tomyum chick: wokad kycklingfilé med tomyumsås, limeblad, galanga, citrongräs
Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis

Fredag
Fläskfilé charlemagne med svampsås, bearnaise och stekt potatis
Viltskav med champinjoner, grädde, lingon och potatismos
Pasta carbonara med rå äggula
Fiskgratäng med crabfish, vitvinssås och potatismos
Biff i gul curry, kokosmjölk och jasminris
Pad kee mao: wokade äggnudlar med kycklingfilé, chili, stark basilika och grönsaker
Pad panäng nuea: wokad biff med thaisås, chilli, ostronsås, grönsaker och jasminris
Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis 

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.