LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Tabberaset

Svenskt

A la Carte
Tabberasets kvällsmeny


ATT ÄTA
Matjesill, potatis, bakat ägg.

Rödbetskroppkakor, svamp, solrosfrön.
Savojkåldolmar, svamp, mustig buljong.
Sotade rotfrukter, getost, hasselnötter.
Vildsvinsköttbullar, klassiska tillbehör.
90 riksdaler styck

Blodplätt, lingonglass, bacon.
Isterband, betor, savojkål, picklade senapsfrön.
Tabberasets S.O.S.
100 riksdaler styck

Råraka, enbärsgravad lax, pepparrot, gräslök.
Räkor, sotad avokado, bakat ägg.
Tabberasets ost & kallskuret.
110 riksdaler styck

Kummel, räkor, pepparrot, gravad äggula.
Röding, sommarprimörer, flötgröt.
Skomakarlåda, grillad biff, sotad purjolök, bacon.
130 riksdaler styck

Friterad ostkaka, körsbärskompott.
Rabarber, havreflarn, hasselnöt, vaniljglass.
Sommargubbar, Hallands fläder, maräng, vaniljglass.
60 riksdaler styck

Det stora Tabberaset

Tabberasets S.O.S.
Röding, sommarprimörer, flötgröt.
Blodplätt, lingonglass, bacon.
Savojkåldolmar, svamp, mustig buljong.
Friterad ostkaka, körsbärskompott.
400 riksdaler för hela kalaset

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.