LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Pontus in the Park

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris

VECKA 34, 2019

Måndag
Kryddbakad blomkål med granatäppelvinägrett, quinoa, solrosfrön och krasse
Ångad sej med brynt sojasmör, hasselnötter, cruditeer och örtpotatisstomp
Kumminbakad svensk fläskkotlett med surkål, ölsky, senap och rostad potatis

Tisdag
Cannelloni med svamp, ricotta, parmesan, tomatsås och ruccola
Fiskfärsbiff med dillfräst gurka, musselsås och potatis och blomkålsstomp
Örtbakat kycklingbröst med bulgursallad och chilicremé

Onsdag
Sojamarinerad aubergine med hummus, grönkål, mandel, couscous och rostad ostronskivling
Kräftfärserad flundra med hummersås, syrad fänkål och krossad potatis
Nattbakat kalvhögrev med örtcremé, tomatsallad och rostad potatis

Torsdag
Broccoli och fetaostpaj med citronyoghurt och jungfrusallad
Thaifiskgryta med röd curry, kokosmjölk, grönsaker och sesamris
Kryddig kalvfärsbiff med gräddkokt svamp, lingon och kokt potatis

Fredag
Majs och kikärtsbiffar med citrusyoghurt och primör och quinoasallad
Ugnsbakad torsk med brynt smör, krondill, picklade betor och kokt färskpotatis
Kryddbakad brisket med syrlig kålsallad, aioli och klyftpotatis

Ordinarie pris 11.30 – 12.45 – 122 kr
Early bird 11.00 – 11.30 – 110 kr
Late bird 12.45 – 14.00 – 99 kr 
Inkl. smör, bröd, dryck, kaffe, hembakt bröd, salladsbuffé, te, dessert, kaka, 11.00-11.30 110: - 11.30-12.45 122: - 12.45-14.00.99: -
Var tionde lunch gratis
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.