LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Matmagasinet

Svenskt

Lunchmeny

09:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 16, 2019

Måndag
Schnitzel Americano med bacon, lök, paprika och champinjoner i BBQ-sås.
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
Stekt torskfilé med hummerskum, kräftstjärtar, räkor, citron och dill.
Spagetti med köttbullar i tomatsås.
Dagens vegetarisk – Dagens sallad.

Tisdag
Strimlad kycklingfilé "Tikka Masala" med lök, paprika, purjolök.
Fiskgryta med lax och torsk skaldjur, aioli, citron och dill.
Stekt fläsk med raggmunk och lingon alternativt löksås eller bruna bönor
Pasta med strimlad fläskfilé och champinjoner i sherrysås
Dagens vegetarisk – Dagens sallad.

Onsdag
Oxstek Provencale med rödvinssky, potatisgratäng och tomatsallad.
Korvsauté Stroganoff med lök, paprika, purjolök, tomat och ris.
Stekt flundrafilé med dansk remouladsås, kokt potatis, citron och dill.
Pasta med lax och räkor i vitvinssås.
Dagens vegetarisk – Dagens sallad.

Torsdag
Wallenbergare med gräddsås, potatispuré, ärter och rårörda lingon.
Baconlindad lunchkorv med potatissallad, gurka och rostad lök.
Fisk och skaldjursgratäng med vitvinssås, kokt potatis, citron och dill.
Ärtsoppa eller Gulaschsoppa med pannkaka, sylt och grädde.
Pasta Carbonara. 
Dagens vegetarisk – Dagens sallad.

Fredag
Långfredagen
Restaurangen är stängd.
Personalen på Matmagasinet önskar våra gäster en riktigt Glad Påsk! 
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
10 lunchkuponger 850:-
Öppet: Mån-Fre 8:30-14:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.