LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Matmagasinet

Svenskt

Lunchmeny

09:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 25, 2019

Måndag
Femöring färsbiff med löksky, potatispuré, lingon, gurka och stekt ägg.
Ugnsbakad kycklinglårfilé med champinjoner, lök, paprika och purjolök i tomatsås
serveras med myntayoghurt och ris.
Vitvinspocherad spättafilé Walevska med räkor, kräftor, vitvinssås och grön sparris.
Spagetti Bolognaise.
Vegetariskt: Grönsaksenchiladas med salsa och gräddfil.
Dagens vegetarisk – Dagens sallad.

Tisdag
Osso Bucco av fläskkarré med morötter, lök, timjan, vitlök och tomat. Serveras med Saffransris.
Dillkött med kokt potatis och pressgurka.
Ångad torskfilé med räkor och frästa grönsaker i hummersås.
Stekt fläsk med raggmunk och lingon, alternativt löksås eller bruna bönor.
Pasta med soltorkade tomater, pesto och oliver.
Dagens vegetarisk – Dagens sallad.

Onsdag
Rostbiff med potatisgratäng, madeirasås och tomatsallad.
Bräckt falukorv med stuvade makaroner.
Lax och skaldjurssoppa med aioli och dill.
Pasta Carbonara.
Vegetariskt: Falafel med tomatsås och ris.
Dagens vegetarisk – Dagens sallad.

Torsdag
Kalvfärslimpa med kantarellsås, potatispuré och rårörda lingon.
Currykyckling med paprika, lök, purjolök, curry och ris.
Silltallrik med färskpotatis, ägg med skagen, gräddfil och gräslök.
Ärtsoppa eller gulaschsoppa med pannkaka, sylt och grädde.
Vegetariskt: Broccolipaj med citroncrème.
Dagens vegetarisk – Dagens sallad.

Fredag
Midsommarafton
Stängt
Trevlig midsommar önskar personalen
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
10 lunchkuponger 850:-
Öppet: Mån-Fre 8:30-14:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.