LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Gustafs

Svenskt

Lunchmeny

10:00 - 14:00

Pris 99:-

VECKA 12, 2019

Måndag
Lågtempererad ryggbiff med rödvinssky, vitlökscreme och karrépotatis
Halstrad laxfjäril med fänkålscrudité, citronsmör och rostade rotsaker.
Het korv Stroganoff med gräddfil och pilaffris.
Veg: Sydfransk grönsaksragu med pilaffris.
Soppa: Thailändsk Tom kha gai.

Tisdag
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon.
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
Skaldjursfärserad flundra med saffrans beurre-blanc och palsternackspuré.
Slottsstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis.
Veg: Vårrullar med sötsura grönsaker.
Soppa: Spenatsoppa med ägg.

Onsdag
Schweizerschnitzel med oxsvanssky, gröna ärtor, citron och stekt kulpotatis.
Ångad Koljafilé med skirat smör, pepparrot, räkor, tärnat ägg och dillkokt potatis.
Grekisk moussaka med tzatziki, ajvar och padrones.
Veg: Paj med gorgonzola, broccoi, cherrytomater serveras med liten sallad.
Soppa:  Pumpasoppa med pumpakärnor.

Torsdag
Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré.
Pankopanerad rödspätta med kräftskagen, dillpesto och kokt potatis.
Tagliatelle med kalvfilé, babyspenat, tryffel och mascarpone.
Veg: Gnocchi med tomatsås, oliver, babyspenat och parmesan.
Soppa: Ärtsoppa.
Pannkaksbuffé.

Fredag
Fläskfilé "Oscar II" med scampispett, sparris, choronnesås med alumettepotatis.
Gustafs fisk och skaldjursgryta med sej, lax, räkor, blåmusslor serveras med aioli och krutonger.
Oxsauté på Carl Butlers vis (Bacon, champinjoner, pärllök, vitlök) med
potatispuré.
Veg: Morotsbiffar med raijta och bulgurpytt.
Soppa: Sellerisoppa.
Fredagsmys: Key Lime pie

PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Mat för avhämtning 99:-
Pensionärslunch 13.00-14.00,85:-
Öppet: Mån-Fre 10:00-14:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.