LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Gustafs

Svenskt

Lunchmeny

10:00 - 14:00

Pris 99:-

VECKA 26, 2019

Måndag
Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis
Pankopanerad sej med soyamajonnäs, kimchii och friedrice
Fläskfilé med caponata, rökig majonnäs, friterad grönkål och klyftpotatis
Veg: Bakad spetskål med couscoussallad och lök kompott
Soppa: Jordärtskocksoppa

Tisdag
Pannbiff "5-öring" med löksky, smörgåsgurka och stekt potatis
Halstrad gös "Belle meunière" med champinjoner och potatisstomp
Flankstek med oxsvanssky, linser, bakad palsternacka och potatispuré
Veg: Rödbetsbiffar med tzatziki och bulgurpytt
Soppa: Grön blomkålssoppa

Onsdag
Wienerschnitzel med skysås, kapris, ärtor, ansjovis, citron och stekt potatis
Kalvfärsmedaljonger med fetaostcrème, rosmarinsky och rotfruktspytt
Italiensk fiskpanna med tomat, fänkål, basilika, oliver serveras
med tryffelpotatispuré
Veg: Karl-Johansvamprisotto med rostade tomater och parmesan
Soppa: Indisk linssoppa med apelsin och ingefära

Torsdag
Biff Rydberg på klassiskt vis
Gräddbrässerad rödingfilé på norrländskt vis med räkor, dill, gräslök
och Västerbotten-potatispuré
Hugos isterband med persiljestuvad potatis och balsamico kokta rödbetor
Veg: Mexikansk quornfärspaj serveras med guacamole och majscrème
Soppa: Rostad paprikasoppa

Fredag
Biff minute med Bearnaisesås, tryffelsky och pommes chateau
Smördegsöverbakad lax med ägg, spenat, syrad rödlök, beurre-blanc och potatispuré
Kroppkakor med stekt fläsk, lingon och skirat smör
Veg: Fårostfyllda auberginer i tomatconcassé med örtrisoni
Soppa: Fänkålssoppa
Fredagsmys: Tiramisu
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Mat för avhämtning 99:-
Pensionärslunch 13.00-14.00,85:-
Öppet: Mån-Fre 10:00-14:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.