LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Gustafs

Svenskt

Lunchmeny

10:00 - 14:00

Pris 99:-

VECKA 35, 2019

Måndag
Kalvstek med gräddsås, smörkokta morötter, gelé och kokt potatis.
Pankopanerad flundra med dillcrème, citron och dillkokt färskpotatis.
Mac "?n"? cheese med rökt skinka och gröna ärter.
Vegetarisk: Nasigoreng med stekt ägg

Tisdag
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon.
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
Halstrad gös med skirat smör, rödbetor, bacon, gräslök serveras med potatispuré.
Rigatoni med fläskfilé, dijoncrème, champinjoner och sockerärter.

Onsdag
Wienerschnitzel med rödvinssky, kapris, ansjovis, citron och stekt potatis.
Smörstekt abborre med hummersås, kräftstjärtar, citron och palsternackasstomp.
Skånsk kalops med kokt potatis och rödbetor
Vegetarisk: Grönsaks fajitas med salsa, guacamole och gräddfil.

Torsdag
Grekiska pannbiffar med fetaost och oliver serveras med tzatziki, rosmarinsky och rostad potatis.
Citronpocherad torsk med vitvinssås, sparris, kräftstjärtar och potatispuré.
Spaghetti Carbonara med äggula, svartpeppar och parmesan.
Vegetarisk: Thaiwok med cashewnötter och japanskt ris
Soppa: Ärtsoppa
Pannkaksbuffé

Fredag
Fläsknoisette "?Oscar"? med rödvinssås, bearnaise och pommes rissolé
Fiskgryta"?Mollösund"? med lax, torsk, räkor serveras med vitlöksbröd och saffransaioli.
Linguini frutti di mare
Vegetarisk: Grillad halloumi med tzatziki och ljummen bulgursallad 
Fredagsmys: Äppelpaj med vaniljsås 


Välkomna!
 
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Mat för avhämtning 99:-
Pensionärslunch 13.00-14.00,85:-
Öppet: Mån-Fre 10:00-14:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.