LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Gustafs

Svenskt

Lunchmeny

10:00 - 13:30

Pris 99:-

VECKA 42, 2019

Måndag
Pytt i panna rödbetor och stekt ägg
Panerad rödspätta gubbröra citron och dillkokt potatis
Pasta don Corleone fläskfilé, lök, vitlök, champinjoner, zucchini, paprika och grädde
Vegetarisk pytt i panna rödbetor och stekt ägg
Caesarsallad kyckling, räkor eller halloumi

Tisdag
Stekt fläsk raggmunk alt löksås
Köttbullar rårörda lingon, inlagd gurka, gräddsås och potatispuré
Pocherad kapkummel vitvinssås, räkor, dill och kokt potatis
Vegetarisk mezzatallrik vinbladsdolmar, hummus, aubergineröra, tzatziki, halloumi, spenatpirog falafel, ajvarröra och kronärtskocka
Caesarsallad kyckling, räkor eller halloumi

Onsdag
Fläskschnitzel rödvinssås, ärter, citron och potatis
Sotad lax picklat äpple dillmajonnäs färsk potatis och citron
Lasagne al Forno ostsås och lök och tomtsallad vegetarisk
Caesarsallad kyckling, räkor eller halloumi

Torsdag
Ärtsoppa pannkaksbuffé
Köttfärslimpa gräddsås ärter svartvinbärsgelé och kokt potatis
Panerad flundrafilé remouladsås citron och kokt potatis
Caesarsallad kyckling, räkor eller halloumi

Fredag
Skomakarlåda fläskfilé, bacon, purjolök, rödvinssås och potatispuré
Fransk fisk och skaldjursgryta bouillabaisse, saffran och aioli
Caesarsallad kyckling räkor eller halloumi
Dessertbuffé
PRIS: 99:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te
Mat för avhämtning 99:-
Pensionärslunch 13.00-13.30,85:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-13:30

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.