LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Norobata

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 13:30

Pris Från 115:-

VECKA 12, 2019

Förrätt
Torsk ceviche, jalapeño, korianderrot, gurka, äpple. 95 kr
Cod ceviche, jalapeno, cilantro root, cucumber, apple

Varmrätter
Kött
Bräserad högrev, ragu på Puylinser med bakad lök, brysselkål, sotad purjolök, syltlök och mustig buljong. 125 kr
Braised chuck roll, ragout of Puy lentils with baked onions, brussel sprouts, leeks, pickled onions and a rich broth.

Fisk
Dagens fångst, rostad potatis med espelette peppar, syrad tomat, koriandermajonnäs, friterad grönkål. 125 kr
Catch of the day, roasted potatoes with espelette pepper, pickled tomato, cilantromayo, fried kale.

Veg
Saltrostad rotselleri, syltad rotselleri, grillad rotselleribuljong, rotselleri/äppelkräm, sotad shimejisvamp, hasselnötter. 125 kr
Salt baked celeriac, pickled celeriac, grilled celeriac broth, celeriac/apple puré, roasted shimeji mushrooms, hazelnuts.

Dessert
Chokladkräm, citronverbena, chokladjord 85kr 

Trerätters meny 295 kr
PRIS fr: 115:-
Inkl. smör, bröd, sallad, aptitretare
Öppet: Mån-Fre 6:00-0:00 Lör-Sön 7:00-0:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.