LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Norobata

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 13:30

Pris Från 115:-

VECKA 43, 2019

Hela veckan

FÖRRÄTT
Rostad citrus sparris 65
gratinerad med emmental och parmesanost, rosmarin och persiljesmör, serveras med huancaina gul chilikräm och picklad tomat

VARMRÄTTER
Bräserad fläskkarré 110
majsstuvning, white wine demi glaze champinjoner och rostad krispig lök, serveras tomat BBQ-sås och gul kräm

Dagens fångst 110
citronpotatiskaka, ugnsbakad/rostad fänkål, västerbottenchips, citronsås, shiso och mint, serveras med krondillolja och kräftaioli

Vegetarisk lasagne 110
zucchini, rostad aubergine, tomat, sötpotatis, shiitake svamp och gratinerad ost, serveras med rostad quinoa

DESSERT
Misoglass 55
äppel smuldeg och kaffe/choklad droppar

STARTERS
Roasted citric asparagus 65
gratinated with emmental and parmesan cheese, rosémary and parsley, served with huancaina soft yellow chili sauce and pickled tomato

MAINS
Braised pork loin 110
corn stew, white wine demi glaze mushrooms and roasted crispy onion, served with tomato BBQ sauce and yellow cream

Catch of the day 110
potato blini with lemon, baked/roasted fennel, crisps of västerbotten cheese, lemon sauce, shiso and mint, served with crown dill oil and crawfish aioli

Vegetarian lasagna 110
zucchini, roasted aubergine, tomato, sweet potato, shiitake mushroom and gratinated cheese, served with roasted quinoa

DESSERT
Miso ice cream 55
apple crumble and coffee choco drops
PRIS fr: 115:-
Inkl. smör, bröd, sallad, aptitretare
Öppet: Mån-Fre 6:00-0:00 Lör-Sön 7:00-0:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.