LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Norobata

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 13:30

Pris Från 115:-

VECKA 21, 2019

Veckans förrätt: ceviche på torsk, äpple, pepparrot, korianderrot. 95 kr
Cod ceviche, apple, horseradish, coriander root.

Veckans kött: Sallad med urbenat kycklinglår, kaprisdressing med parmesan, rädisor, grön sparris, syrad gurka, puy linser. 125 kr
Chicken salad, caper and parmesan dressing, radishes, green asparagus, pickled cucumber, lentils.
 
Veckans fisk: fiskgryta med röding, sej, räkor, potatis, fänkål, buljong baserad på hummer och tomat, aioli. 135 kr
Fish stew with Arctic char, saithe, shrimps, potatoes, fennel, lobster broth with tomato, aioli
 
Veckans veg: variation på blomkål(rostad hel, kräm, råhyvlad, picklad), crust på marcona mandlar, shimejisvamp. 125 kr
Variation of cauliflower(roasted whole, pureé, cruditeé, pickled), marcona almond crust, shimeji mushrooms.

Veckans dessert: rabarber, rostad mandelglass, mandelmüsli. 85 kr
Rhubarb, toasted almond ice cream, almond granola.
PRIS fr: 115:-
Inkl. smör, bröd, sallad, aptitretare
Öppet: Mån-Fre 6:00-0:00 Lör-Sön 7:00-0:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.