LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Norobata

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 13:30

Pris Från 115:-

VECKA 25, 2019

Veckans förrätt:

vårceviche: A la chef Clint, lax, mango, vårlök, koriander. 95 kr
Spring ceviche A la chef Clint, Salmon, mango, spring onion, coriander.

Veckans kött:
fläskschnitzel, friterad potatis, bönsallad med steklök,  yuzusmör. 135 kr
Pork escalope, fried potatoes, bean salad with onions, yuzu butter.


Veckans fisk:
fiskgryta, kimchibuljong, sotad kål, vårlök, rättika, grön aioli. 135 kr
Fish stew, kimchi broth, charred cabbage, spring onion, green aioli.

Veckans veg:

stekt isbergssallad, vit bönkräm, picklad deligurka, aioli,  steklök, rågbrödskrisp. 125 kr
Charred iceberg lettuce, pureé of White beans, pickled cucumber, aioli,  onion, rye bread crisp.

Veckans dessert:

bärgazpacho, mandelmusli, rostad mandelglass. 85 kr
Berry gazpacho, almond granola, roasted almond ice Cream.
PRIS fr: 115:-
Inkl. smör, bröd, sallad, aptitretare
Öppet: Mån-Fre 6:00-0:00 Lör-Sön 7:00-0:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.