LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Orangeriet

Svenskt

Lunchmeny

11:30 - 13:30

Pris 100:-

VECKA 21, 2019

Måndag
Fetaost-& olivpaj. Råmarinerad sommarkål med rädisa, basilika och gräslök. Rostad paprikacrème.
Fiskgratäng med vitvin, fänkål och grön sparris. Stompad potatis och citrus.
Kryddstekt kyckling med rostad paprikacrème. Matvete med råmarinerad sommarkål, rädisa och gräslök.

Tisdag
Ugnsomelett toppad med lagrad ost från trakten, spenat, microgrönt från Nordamark och slantad sparris.
Ugnsbakad sej toppad med vitlöksfräst spenat. Bulgur med linser och dill, samt tomataioli.
Nötköttsgryta med bunt lök, rostad palsternacka och libbsticka. Rostad och krossad potatis.

Onsdag
Rostad persiljerot med grillad aubergineröra smaksatt med sumac. Spenat och syrad rädisa.
Matjessill med hackat ägg, gräslök, rödlök och brynt smör. Dillkokt potatis.
Färsbiff smaksatt med dijon och purjolök. Rostad potatis med stekt lök, lingon samt skysås.

Torsdag
Helgrillad sommarkål, majonnäs smaksatt med grillade lökar och ljummen potatissallad.
Kålgrillad fläsksida med ljummen potatissallad, majonnäs smaksatt med grillade lökar.
Stekt färsk fisk, couscoussallad med fänkål, kapris och tomat. Vitvinssås smaksatt med blomkål och jordärtskocka

Fredag
Burgers n buns
(Nötkött, fisk eller bönbiff)
Dressing, syrad lök, tomat, saltgurka, sallad, örtrostad potatis och briochebröd.
PRIS: 100:-
Inkl. smör, bröd, kaffe, bordsvatten, salladsbuffé
Ladda rabattkort med 1000kr och få 10% rabatt på dina köp
Mat för avhämtning 90:-
Öppet: Mån-Fre 8:00-16:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.