LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Mattias Catering

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 80:-

VECKA 34, 2019

Måndag
Fläskgryta med ädelost, svamp och spiskummin samt ugnsbakad potatis och morötter
Oxbringa med stompade rotfrukter samt pepparrotssås

Tisdag
Panerad spätta med dansk remouladsås, potatispuré samt schalottenlöksfrästa ärtor
Pasta Carbonara med riven lagrad hårdost samt äggulecréme

Onsdag
Panerad spätta med dansk remouladsås, potatispuré samt schalottenlöksfrästa ärtor
Viltskavsgryta med enbär, timjan och rosmarin, kokt potatis samt lingonchutney

Torsdag
Ört och citrusmarinerad kycklingfilé med stråpotatis, morot och palsternacka samt pepparsås
Ångad torsk med gubbröra, kokt potatis och wokade grönsaker

Fredag
Boeuf bourguignon med smålök, svamp och bacon samt potatispuré
Ångad torsk med gubbröra, kokt potatis och wokade grönsaker

Veckans sallad:
Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger och hyvlad grana padano

Veckans:
Köttfärslimpa med gräddsås, husets lingonsylt och kokt potatis
PRIS: 80:-

Mat för avhämtning 80:-
Öppet: Mån-Fre 7:00-16:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.