LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Mattias Catering

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 80:-

VECKA 21, 2019

Måndag
Bakad kyckling med curry och spiskummin samt risotto, sparris och rostad vitlökssås
Skaldjurspasta med zucchini, tomat och musselbuljong

Tisdag
Ossobuco på fläskkött, chorizo, bönor och tomatsås serveras med grönsaksfräst bulgur
Bakad kummel med oststompad potatis, grönärtssås och picklade betor

Onsdag
Moussaka med tzatziki
Bakad kummel med oststompad potatis, grönärtssås och picklade betor

Torsdag
Kalv i dill med smörbakade morötter och kokt potatis
Bouillabaisse med saffransrouille och kokt potatis

Fredag
Grillat högrev med rotsaksgratäng, grönpepparsås och kapriscrisp
Bouillabaisse med saffransrouille och kokt potatis

Veckans sallad
Flankstek med örtdressad pärlcouscous, gurka, vårlök och bränd zucchini

Veckans
Honungsglacerad karré med bearnaise, rostad potatis och ramslöksdressad haricoverts 
PRIS: 80:-

Mat för avhämtning 80:-
Öppet: Mån-Fre 7:00-16:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.