LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang Raita

Indiskt

Lunchmeny

11:00 - 14:30

Pris 95:-

VECKA 30, 2019

Måndag
1.CHIKKEN TIKKA SIZZLAR
Lerugnsgrillad kycklingfilé med färska grönsaker och tandoorisås vid sidan om, serveras på en varm järnpanna. (mild, mellan eller stark sås)

2.CHICKKEN TIKKA MASALA
Grillad kycklingfilé tillagad i tomat och cashewnötssås (mild)

3.CHICKEN DOPIAZA
Kyckling med tomat och purjolök i currysås, spiskummin och koriander

4.MANGO LAMM BALTI
Lammkött med färsk mango, mandel, vitlök, ingefära och spiskummin.

5. VEGETARISK SABJI
Färska grönsaker utvalda efter säsong tillagade i currysås.

PASTA
6.PASTA GAMBERO
Spaghetti med scampi, färska tomater, citron, chili, persilja vitlök och tomat sås.

7.SPAGHETTI BOLOGNESE
Spaghetti med köttfärs, cocktail tomater, tomat sås och riven parmesanost.

SALLAD
8.CAESAR KYCKLINGSALLAD
Roman sallad, kyckling filé, riven parmesan ost, cocktail tomater, krutonger och Caesar dressing.

9.RÄKOR SALLAD
Roman sallad med små rakor, riven parmesan ost, cocktail tomater, krutonger och Caesar dressing.

I alla rätter ingår sallad, mango lassi, raita, chutney, papadam, linser soppa samt kaffe eller te.

OBS! Vid allergier fråga personalen


TISDAG
1.CHICKEN TIKKA SIZZLAR
Lerugnsgrillad kycklingfilé med färska grönsaker och tandoorisås vid sidan om, serveras på en varm järnpanna.
2.CHICKKEN TIKKA BUTTER MASALA
Grillad kycklingfilé tillagad i tomat och cashewnötssås (mild)
3.CHICKEN KARAI Kyckling med raitas kryddiga Koraisås. Serveras med säsongens grönsaker.
4.SHAHI LAMM
Lammfilé med purjolök, tomat, ingefära, vitlök, koriander, senap i Raitas egen kryddsås
Vegetarisk
5.PALAK PONIR
Bladspenat fräst i smör tillsammans med hackad smålök, färsk vitlök och kockens hemgjord ost.
6.MALAI VEG
Färska grönsaker utvalda efter säsong tillagade i currysås.
PASTA
7.PASTA MANZO
Rigatoni med oxfilé, svamp och gräddsås.
8.PASTA AL SALMONE
Med Citronsås sparris, vittvin samt lax.
9.LAXFILÉ
Grillad laxfilé med kokt potatis och limecreme
9.CAESAR KYCKLINGSALLAD
Romansallad, kycklingfilé, riven parmesanost, cocktailtomater, krutonger och caesardressing.
10.Grekisk Sallad
Fetaost, rödlök, cocktailtomater, gurka, paprika, oliver och riven parmesanost
INDISK BRÖD
PLAIN NAN—10
GARLIC NAN –15

ONSDAG
1.GARLIC CHICKEN TIKKA SIZZLAR
Kycklingfilé marinerad i chili, vitlök, ingefära, lime, yoghurt och grillkrydda. Serveras med stekta grönsaker .
2.CHICKKEN TIKKA BUTTER MASALA
Grillad kycklingfilé tillagad i tomat och cashewnötssås (mild)
3. JHAL KORMA
Kycklingfilé med kokos, grön chili, vitlök, ingefära och russin.
4.LAMM BHUNA
Lammkött i mustiga smaker av vitlök, spiskummin och garam masala.
5.LABRA (Vegetarisk)
Färska blandade grönsaker som tillagas med linser.
6.SCAMPI KOKOS
Räkor i krämig kokossås med smak av kanel, cashew och pistage , scampi .
7.LASAGNE AL FORNO
Köttfärs med tomat och bechamelsås .
8.PASTA AL POLLO
Rigatoni med kyckling cocktailtomater basilika pesto sås och riven parmesanost
9.CAESAR KYCKLINGSALLAD
Romansallad, kycklingfilé, riven parmesanost, cocktailtomater, krutonger och caesardressing.
10.CAESAR RÄKOR SALLAD
Romansallad, små räkor, riven parmesanost, cocktailtomater, krutonger och caesardressing.
INDISK BRÖD
PLAIN NAN—10
GARLIC NAN –15

TORSDAG
1.CHILI CHICKEN SIZZLAR
Tandoori och chili marinerad kyckling med kyckling tikka grill. Serveras med stekta grönsaker och tandoori sås.
2.LAX SIZZLAR
Marinerad laxfilé med grillad grönsaker i smörfrästa rykande järnplatta.
Marinated salmon with grilled vegetables in butter-fried
3.CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA
Grillad kycklingfilé tillagad i tomat och cashewnötssås (mild)
4.GARLIC CHICKEN BALTI
Kycklingfilé med purjolök, spiskummin, champinjoner och koriander.
5.LAMM KARAI
Serveras i grillad lamm med Raitas Kryddiga korai sås med grönsaker.
6.ALO GOBI PONIR
Raitas tomatbaserad currysås med smak av potatis, blomkål, ost, ingefära och vitlök.
7.KLASSISKA KÖTTBULLAR
Köttbullar med potatismos och gräddsås.
8.PASTA SORRENTINA
Spaghetti med buffel mozzarella färsk tomat, garlic, chili och tomatsås.
9.CAESAR KYCKLINGSALLAD
Romansallad, kycklingfilé, riven parmesanost, cocktailtomater, krutonger och caesardressing.
10.Grekisk Sallad
Fetaost, rödlök, cocktailtomater, gurka, paprika, oliver och riven parmesanost
INDISK BRÖD
PLAIN NAN—10
GARLIC NAN –15

FREDAG
1.MIX CHIKKEN TIKKA SIZZLAR
Lerugnsgrillad kycklingfilé med färska grönsaker och tandoorisås vid sidan om, serveras på en varm järnpanna. (mild, mellan eller stark sås)
2.MANGO LAX SIZZLAR
Mangomarinerad laxfilé med stekta grönsaker och färsk Mango.
3.CHICKEN TIKKA MASALA
Grillad kycklingfilé tillagad i tomat och cashewnötssås (mild)
4.NAGA CHICKEN
Kycklingfilé med färsk tomat, spiskummin, koriander och Havana chili.
4.MUSTARD LAMM
Senapsmarinerat lamm med smak av vitlök, koriander, ingefära och curry.
5.PALAK PONIR
Bladspenat fräst i smör tillsammans med
hackad smålök, färsk vitlök och kockens hemgjord ost.
6.(PASTA)SPAGHETTI BOLOGNESE
Spaghetti med köttfars och cocktailtomater, riven ost
7.LASAGNE AL FORNO
Köttfärs med tomat, bechamelsås och riven ost.
9.CAESAR KYCKLINGSALLAD
Romansallad, kycklingfilé, riven parmesanost, cocktailtomater, krutonger och caesardressing.
10.CAESAR RÄKOR SALLAD
Romansallad, små räkor, riven parmesanost, cocktailtomater, krutonger och caesardressing.
INDISK BRÖD
PLAIN NAN—10
GARLIC NAN –15
PRIS: 95:-
Inkl. sallad, bordsvatten, mango lassi, linssoppa, papadam, mango chutney, raita, kaffe och kaka
Mat för avhämtning 95:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:30

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.