LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Blekholmen Restaurant och Bar

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 15:00

Pris 100:-

VECKA 34, 2019

Måndag
Lime & chili marinerad kycklingfilé med en paprika & Cantadou ostsås och basmatiris Panerad rödspättafilé med remouladsås och kokt potatis



Tisdag
Dansk sjömansbiff med inlagd gurka
[Pannbiff med lök och potatis slantar buljongkokta]
Torskloins ugnsstekta i kryddsmör, serveras med dill& mynta yoghurt och matvetesallad Raggmunk med stekt sidfläsk och rårörda lingon



Onsdag
Fläsknoisette Ala Oscar med pommes frites
[Bearnaise, sparris och räkor]Len rimmad lax med dillstuvad potatis, gräslök och citron



Torsdag
BBQ-glaserad biff med chipotle smörfylld bakpotatis
[Högrev med varm majs & chilisalsa och chilicrème]
Ört & sikroms gratinerad kungsflundra serveras med citron och potatismos



Fredag
Kalvfärsbiff med ädelostsås, serveras med klyftpotatis och picklad paprika
Laxfilé brynt i mandelsmör med dillkokt färskpotatis och ört keso

HELA VECKAN
Vegetariskt:

Friterade vårrullar med lime, ris och sweet chilisås



Pasta:
Pasta Spaghetti Bolognese
Köttfärssås och riven grana padana
Pasta Pollo al Funghi
Kycklingfilé i en svampsås



Sallad:
Grekisk fetaostsallad
Färsk skurna grönsaker dressade med en vinägrett Salami & brieostsallad
Gårdssallad, pumpakärnor, hackad rödlök dressade med örtolja och balsamico

TIPS

Pytt Bellman, stekt ägg, rödbetor 100:
Köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon 110:

Fish och chips med pommes, remouladsås 110: Högrevsburgare med pommes 110: -
PRIS: 100:-
Inkl. smör, bröd, dryck, kaffe, salladsbuffé, te
10 st. 900:-
Lunch:

Måndag - Fredag: 11-15
Restaurang och Bar:
Tisdag - Lördag: 15-22

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.