LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Restaurang Kakooti

Svenskt, Mellanöstern

Lunchmeny

09:30 - 15:00

Pris 105:-

VECKA 33, 2019

Måndag
1. Persiljejärpar med gräddsås, potatis och pressgurka
2. Korv Stroganoff med ris
OBS:
Utöver svensk husmanskost rätter hittar du alltid olika persiska maträtter på DAGENS LUNCH:
GRILLRÄTTER:
3. Kobideh - 2 spett / Lamm och nötfärsspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffranskryddat blandfärs på lamm och nöt)
4. Jooje - 1 spett / Kycklingspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé)
GRYTOR:
5. Ghorme sabzi (Nötkött)
(Nötgryta med örter, kidneybönor)
VEGETARISK / VEGANSK
6. Vegetarisk gryta
(Mustig gryta med gula linser, plommon, aprikoser och auberginer)
7. Sia sefid - 2 spett / Kött och kyckling (Grill tid ca 7 min) 129:-
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé och blandfärs spett på lamm och nöt)
VECKANS ERBJUDANDE
8. Mahi ghezelala (Fisk) Stek tid ca 8 min, Pris: 105:-
(Helstekt forell)
9. Akbar jooje (vår kyckling) Stek tid ca 10 min, Pris: 105:-
(Friterad vår kyckling ca 150g halv, 300g hel) serveras med granatäppelsås
10. Mahicheh (Lammlägg) 109:-
(Lång kokt lammlägg i tomatsås)
11. Kofte Tabrizi SERVERAS ENDAST PÅ HELGER 149:-
(Persiska köttbullar i tomatsås, fyllda med plommon, ris, gula linser, blandfärs på lamm och nöt, berberibär) Serveras med bröd
Tillbehör persiska rätter: Välj mellan saffransris, örtris, bröd eller potatis

Tisdag
1. Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
2. Fiskgratäng med dill, räksås, kokt potatis och grönsaker
OBS:
Utöver svensk husmanskost rätter hittar du alltid olika persiska maträtter på DAGENS LUNCH:
GRILLRÄTTER:
3. Kobideh - 2 spett / Lamm och nötfärsspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffranskryddat blandfärs på lamm och nöt)
4. Jooje - 1 spett / Kycklingspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé)
GRYTOR:
5. Gheyme bademjan / Nötkött
(Linsgryta med stekta auberginer och nötkött)
VEGETARISK / VEGANSK
6. Vegetarisk gryta
(Mustig gryta med gula linser, plommon, aprikoser och auberginer)
7. Sia sefid - 2 spett / Kött och kyckling (Grill tid ca 7 min) 129:-
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé och blandfärs spett på lamm och nöt)
VECKANS ERBJUDANDE
8. Mahi ghezelala (Fisk) Stek tid ca 8 min, Pris: 105:-
(Helstekt forell)
9. Akbar jooje (vår kyckling) Stek tid ca 10 min, Pris: 105:-
(Friterad vår kyckling ca 150g halv, 300g hel) serveras med granatäppelsås
10. Mahicheh (Lammlägg) 105:-
(Lång kokt lammlägg i tomatsås)
11. Kofte Tabrizi SERVERAS ENDAST PÅ HELGER 149:-
(Persiska köttbullar i tomatsås, fyllda med plommon, ris, gula linser, blandfärs på lamm och nöt, berberibär) Serveras med bröd
Tillbehör persiska rätter: Välj mellan saffransris, örtris, bröd eller potatis

Onsdag
1. Lasagne bolognese med bechamelsås
2. Kasslergratäng med broccoli och potatismos
OBS:
Utöver svensk husmanskost rätter hittar du alltid olika persiska maträtter på DAGENS LUNCH:
GRILLRÄTTER:
3. Kobideh - 2 spett / Lamm och nötfärsspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffranskryddat blandfärs på lamm och nöt)
4. Jooje - 1 spett / Kycklingspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé)
GRYTOR:
5. Ghaliyeh mahi (Fisk) 105:-
(Laxbitar i gryta bestående av vitlök, koriander och tamarind)
VEGETARISK / VEGANSK
6. Vegetarisk gryta
(Mustig gryta med gula linser, plommon, aprikoser och auberginer)
7. Sia sefid - 2 spett / Kött och kyckling (Grill tid ca 7 min) 129:-
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé och blandfärs spett på lamm och nöt)
VECKANS ERBJUDANDE
8. Mahi ghezelala (Fisk) Stek tid ca 8 min, Pris: 105:-
(Helstekt forell)
9. Akbar jooje (vår kyckling) Stek tid ca 10 min, Pris: 105:-
(Friterad vår kyckling ca 150g halv, 300g hel) serveras med granatäppelsås
10. Mahicheh (Lammlägg) 105:-
(Lång kokt lammlägg i tomatsås)
11. Kofte Tabrizi SERVERAS ENDAST PÅ HELGER 149:-
(Persiska köttbullar i tomatsås, fyllda med plommon, ris, gula linser, blandfärs på lamm och nöt, berberibär) Serveras med bröd
Tillbehör persiska rätter: Välj mellan saffransris, örtris, bröd eller potatis

Torsdag
1. Tomatsoppa, hemgjorda pannkakor med sylt och grädde
2. Smörstekt spättafilé med champinjoner och vitlökssmör, kokt potatis
OBS:
Utöver svensk husmanskost rätter hittar du alltid olika persiska maträtter på DAGENS LUNCH:
GRILLRÄTTER:
3. Kobideh - 2 spett / Lamm och nötfärsspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffranskryddat blandfärs på lamm och nöt)
4. Jooje - 1 spett / Kycklingspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé)
GRYTOR:
5. Khoroshte karafs (Nötkött)
(Sellerigryta med nötkött, mynta och persilja)
VEGETARISK / VEGANSK
6. Vegetarisk gryta
(Mustig gryta med gula linser, plommon, aprikoser och auberginer)
7. Sia sefid - 2 spett / Kött och kyckling (Grill tid ca 7 min) 129:-
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé och blandfärs spett på lamm och nöt)
VECKANS ERBJUDANDE
8. Mahi ghezelala (Fisk) Stek tid ca 8 min, Pris: 105:-
(Helstekt forell)
9. Akbar jooje (vår kyckling) Stek tid ca 10 min, Pris: 105:-
(Friterad vår kyckling ca 150g halv, 300g hel) serveras med granatäppelsås
10. Mahicheh (Lammlägg) 105:-
(Lång kokt lammlägg i tomatsås)
11. Kofte Tabrizi SERVERAS ENDAST PÅ HELGER 149:-
(Persiska köttbullar i tomatsås, fyllda med plommon, ris, gula linser, blandfärs på lamm och nöt, berberibär) Serveras med bröd
Tillbehör persiska rätter: Välj mellan saffransris, örtris, bröd eller potatis

Fredag
1. Skinkstek med cidersås, kokt potatis och grönsaker
2. Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor, ägg
OBS:
Utöver svensk husmanskost rätter hittar du alltid olika persiska maträtter på DAGENS LUNCH:
GRILLRÄTTER:
3. Kobideh - 2 spett / Lamm och nötfärsspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffranskryddat blandfärs på lamm och nöt)
4. Jooje - 1 spett / Kycklingspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé)
GRYTOR:
5. Ghorme sabzi (Nötkött)
(Nötgryta med örter, kidneybönor)
VEGETARISK / VEGANSK
6. Vegetarisk gryta
(Mustig gryta med gula linser, plommon, aprikoser och auberginer)
7. Sia sefid - 2 spett / Kött och kyckling (Grill tid ca 7 min) 129:-
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé och blandfärs spett på lamm och nöt)
VECKANS ERBJUDANDE
8. Mahi ghezelala (Fisk) Stek tid ca 8 min, Pris: 105:-
(Helstekt forell)
9. Akbar jooje (vår kyckling) Stek tid ca 10 min, Pris: 105:-
(Friterad vår kyckling ca 150g halv, 300g hel) serveras med granatäppelsås
10. Mahicheh (Lammlägg) 105:-
(Lång kokt lammlägg i tomatsås)
11. Kofte Tabrizi SERVERAS ENDAST PÅ HELGER 149:-
(Persiska köttbullar i tomatsås, fyllda med plommon, ris, gula linser, blandfärs på lamm och nöt, berberibär) Serveras med bröd
Tillbehör persiska rätter: Välj mellan saffransris, örtris, bröd eller potatis

Lördag
1. Fisklasagne med spenat
2. Falukorvsgratäng med pasta
OBS:
Utöver svensk husmanskost rätter hittar du alltid olika persiska maträtter på DAGENS LUNCH:
GRILLRÄTTER:
3. Kobideh - 2 spett / Lamm och nötfärsspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffranskryddat blandfärs på lamm och nöt)
4. Jooje - 1 spett / Kycklingspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé)
VEGETARISK / VEGANSK
5. Vegetarisk gryta
(Mustig gryta med gula linser, plommon, aprikoser och auberginer)
6. Sia sefid - 2 spett / Kött och kyckling (Grill tid ca 7 min) 129:-
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé och blandfärs spett på lamm och nöt)
VECKANS ERBJUDANDE
7. Mahi ghezelala (Fisk) Stek tid ca 8 min, Pris: 105:-
(Helstekt forell)
8. Akbar jooje (vår kyckling) Stek tid ca 10 min, Pris: 105:-
(Friterad vår kyckling ca 150g halv, 300g hel) serveras med granatäppelsås
9. Mahicheh (Lammlägg) 105:-
(Lång kokt lammlägg i tomatsås)
10. Kofte Tabrizi SERVERAS ENDAST PÅ HELGER 149:-
(Persiska köttbullar i tomatsås, fyllda med plommon, ris, gula linser, blandfärs på lamm och nöt, berberibär) Serveras med bröd
Tillbehör persiska rätter: Välj mellan saffransris, örtris, bröd eller potatis

Söndag
1. Baconlindad kycklinglårfilé, vitlökssås och kokt potatis med grönsaker
2. Kroppkakor med lingon och skirat smör
OBS:
Utöver svensk husmanskost rätter hittar du alltid olika persiska maträtter på DAGENS LUNCH:
GRILLRÄTTER:
3. Kobideh - 2 spett / Lamm och nötfärsspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffranskryddat blandfärs på lamm och nöt)
4. Jooje - 1 spett / Kycklingspett (Grill tid ca 7 min)
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé)
VEGETARISK / VEGANSK
5. Vegetarisk gryta
(Mustig gryta med gula linser, plommon, aprikoser och auberginer)
6. Sia sefid - 2 spett / Kött och kyckling (Grill tid ca 7 min) 129:-
(Saffran och citronmarinerad kycklinginnerfilé och blandfärs spett på lamm och nöt)
VECKANS ERBJUDANDE
7. Mahi ghezelala (Fisk) Stek tid ca 8 min, Pris: 105:-
(Helstekt forell)
8. Akbar jooje (vår kyckling) Stek tid ca 10 min, Pris: 105:-
(Friterad vår kyckling ca 150g halv, 300g hel) serveras med granatäppelsås
9. Mahicheh (Lammlägg) 109:-
(Lång kokt lammlägg i tomatsås)
10. Kofte Tabrizi SERVERAS ENDAST PÅ HELGER 149:-
(Persiska köttbullar i tomatsås, fyllda med plommon, ris, gula linser, blandfärs på lamm och nöt, berberibär) Serveras med bröd
Tillbehör persiska rätter: Välj mellan saffransris, örtris, bröd eller potatis

Lunch alla dagar i veckan för ENDAST 105:-
Ingår. Sallad, bröd, smör, dryck, kaffe, te och kakor
PRIS: 105:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe, te, kaka
10 lunchkuponger 945:-
Mat för avhämtning 95:-
Pensionärer 79:-,eller 690:- för 10 luncher.
Öppet: Mån-Fre 9:30-15:00 Lör-Sön 10:30-16:00

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.