LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

A la carte
JULI MENY

Tis-, tors-, lör- och söndagar
Torsk, rök, äpple, gurka, krisp, forellrom

Picanha, tomatiserad Marsala sås, puré med brynt smör, timjan och parmesan

Blåbär, citron och vanilj, choklad, mandel - och amaretto glass

Mån-, ons- och fredagar
Biff Dry Age 150 dagar

Torskrygg, stomp på mandelpotatis, kapris bär,

Ålands smör, primörer, Havskräftsconsommé

Lakrits, viol, choklad, beta, chufa

Vår slottsrestaurang serverar färdigkomponerade menyer skapade av vår köksmästare Fredrik. Vi använder oss av lokala produkter för att ge en genuin och världslig smakupplevelse. 

Menyerna komponeras månadsvis med reservation för eventuella ändringar vid arrangemang, tillgång på säsongens grönsaker, och vid allergier och specialkost.


Även om ni inte övernattar på slottet, är ni hjärtligt välkomna! 

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.