LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Gourme

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:30

Pris 95:-

VECKA 43, 2019

Måndag
A: Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås och stekt potatis.
B: Skånsk kalops med kokt potatis.
C: Spaghetti ”Carbonara” med bacon, svartpeppar, parmesanost och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Tisdag
A: Fläskmedaljonger med gorgonzolasås och friterad skivad potatis.
B: Halstrad sejfilé med currymajonnäs och kokt potatis.
C: Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar och lingonsylt eller löksås och kokt potatis.
D: Pizza- och pastabuffé.

Onsdag
A: Hemlagad Havets Wallenbergare med hummersås och hemlagat potatismos .
B: Indisk kycklinggryta med curry, paprika, jordnötter, banan, mango chutney, grädde och ris.
C: Pasta ”Capri” med strimlad skinka, champinjoner, basilika och grädde.
D: Pizza- och pastabuffé.

Torsdag
A: Helstekt biff ”Provencale” med rödvinssås, aromsmör och råstekt potatis.
B: Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde.
C: Wokad strimlad fläskfilé, grönsaker och nudlar med curry och sweet chili.
D: Pizza- och pastabuffé.

Fredag
A: Fläskfilé ”Charlemange” med champinjonsås, bearnaisesås och klyftpotatis.
B: Fisksoppa med vitlöksbröd.
C: Korv Stroganoff med ris.
D: Pizza- och pastabuffé.
PRIS: 95:-
Inkl. smör, dryck, kaffe, hembakt bröd, salladsbuffé, te, kaka
Mat för avhämtning 89:-
Öppet: Mån-Fre 11:00-14:30

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.