LOGGA IN SOM KRÖGARE

< TILLBAKA

Kockarnas Kök & Catering

Svenskt

Lunchmeny

11:00 - 14:00

Pris 95:-

VECKA 38, 2019

Måndag
Mustig gryta Bourguignon med högrev, rött vin, syltlök, bacon, champinjoner serveras med potatis
Sprödbakad Spättafilé med örtdressing, citronklyfta, tomatsallad och kokt potatis
Pasta med kyckling och grönsaker i pestosås
Veggi och grönsaksgryta Bourguignon serveras med ris eller kokt potatis

Tisdag
Doppsko, gräddstuvad pytt i panna, serveras med inlagda rödbetor och stekt ägg
Färserad flundrafilé med skaldjurssås, spenat och potatismos
Pasta med kyckling och grönsaker i pestosås
Broccolibiffar med couscous, grönsaker och chilikeso

Onsdag
Karlssons frestelse, som Janssons fast med nötfärs, serveras med saltgurka och nachos
Ångad Lubbfilé med äggoch persiljesås, bondbönor och kokt potatis
Pasta med kyckling och grönsaker i pestosås
Ghormeg sabzi, persisk grönsaksgryta med bönor och örter samt ris eller kokt potatis

Torsdag
Ärtsoppa med tillbehör eller gulaschsoppa // pannkakor med sylt och grädde
Smörstekt fiskfilé med frästa champinjoner, citronkvarg och kokt potatis
Pasta med scampi och grönsaker i currysås
Svampsoppa med parmesangratinerad kantarelltoast

Fredag
Mozzarellafylld kycklingfilé med sås på soltorkade tomater samt basilikarisotto
Dagens fångst med kronärtskockspesto, smör och vinkokta kronhjärtan samt rödvinssky och kokt potatis
Pasta med scampi och grönsaker i currysås
Asiatisk quorn och grönsaksgryta med currypasta serveras med ris eller basilikarisotto

Veckans stående
Mustig gulaschsoppa med syrad grädde
Sallader: räka, tonfisk, kyckling, ost/skinka, grekisk, italiensk… Förbeställ gärna!
PRIS: 95:-
Inkl. smör, bröd, dryck, sallad, kaffe
Lunchkuponger 10st 870:-
Lunch: 11.00-14.00
Öppet: Mån-Fre 6:00-15:30

© 1998 - 2019 Copyright Kvartersmenyn. Allt material på hemsidan är skyddat enligt upphovsrättslagen.